Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

De ondersteuning voor Windows XP
en Office 2003 wordt beëindigd.


Na 8 april 2014 staakt Microsoft de ondersteuning van Windows XP. Dit houdt in dat beveiligingslekken en andere problemen niet meer opgelost worden via Windows Update. Het risico van hacking of gegevensdiefstal is dan veel groter als je online gaat met je oude XP-machine. Er zijn echter oplossingen.

De gevaren wanneer u niet upgrade naar een nieuw besturingsysteem.

Geen updates meer.
Vanaf 8 april krijg je dus geen wekelijkse beveiligingsupdates meer om je Windows XP computer te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Daardoor loop je extra risico en daar kun je in de toekomst problemen van ondervinden.

Extra veiligheidsrisico's.
De risico’s doen zich met name voor wanneer je online gaat. Internetbankieren, je belastingaangifte doen of online winkelen – dat alles kan per 8 april een extra veiligheidsrisico inhouden. Let op: ook USB-sticks worden niet meer gecontroleerd op de nieuwste malware.

Geen beveiligingsupdates.
Behalve beveiligingsupdates installeerde Windows Update ook de benodigde software om de werking van Windows XP te verbeteren. Bijvoorbeeld nieuwe drivers voor randapparatuur zoals printers en camera’s. Nieuwe hardware of software die op de markt komt, zal dus mogelijkerwijs na 8 april niet of niet goed werken op je Windows XP computer.

Daarom Mac voor het bedrijf.

De Mac biedt alles wat een Windows machine kan én meer. Hier een aantal voorbeelden zodat u zeker bent dat u niet gehinderd wordt in uw werken.

De Mac beschermt uw gegevens
Ingebouwde technologieen die niet actieve gegevens beschermen en versleutelen op de hardeschijf. Alle gegevens, programma’s en voorzieningen zijn beveiligd.

Naadloze network-intergratie
In elk bedrijfsnetwerk naadloos integreren en vergt geen extra IT-investering. Geen compatibiliteitsproblemen want Mac ondersteund diverse systemen.

Uitstekende ondersteuning
Het gebruiken van een Mac verminder ondersteuningskosten, heeft een grote restwaarden en is deze opzichten en meer een slimme investering.

Mac is geschikt voor alle programma’s
Er zijn talloze zakelijke programma’s die ondersteunt worden op de Mac. Unieke software? Dan installeert u Windows gewoon op w Mac, probleemloos!

Mac voor uw werknemers
Met een razendsnelle intel-processor en grafische processor van topkwaliteit komt de productiviteit van uw werknemers ten goede. Onderweg of op kantoor.

Ongeëvenaarde stabiliteit
Omdat de Mac en OS X volledig op elkaar heeft afgestemd, is de kans dat een Mac crasht of vastloopt klein. Daardoor kunt u zich richten op wat er toe doet; uw bedrijf

Over Xando.

Een bedrijf moet zich bezig kunnen houden met haar core business, met de dingen die winst opleveren en die succesvol zijn. De basis hiervan is een goede ICT infrastructuur, de juiste systemen, het juiste netwerk, de beste apparatuur voor medewerkers en dat alles het liefst geïntegreerd. Als alles naar behoren werkt kan het bedrijf optimaal functioneren.
Bij Xando willen we graag dat bedrijven zich bezighouden met hun expertise, dat betekent dat ze zich niet elke dag bezig moeten houden met het oplossen van computerproblemen of netwerkstoringen. Wij willen die zorgen wegnemen door complete oplossingen te bieden op zakelijk gebied. Doordat Xando zowel Apple computers als gewone PC’s levert, heeft zij kennis van alle systemen en combinaties. Zo kun je als bedrijf op je Windows server ook gerust een Mac mee laten draaien, zonder problemen.
Xando kan door middel van een uitgebreide inventarisatie advies geven en op basis hiervan maatwerk leveren voor ieder bedrijf. Of dit nou een geheel nieuw project is of integratie met bestaande systemen. We helpen bij de automatisering, doen de installatie, bieden technische ondersteuning en geven zelfs demonstraties en cursussen. Maar ook als bestaande systemen prima werken en er enkel programma’s geupdate moeten worden of een computer toegevoegd dient te worden kan Xando van dienst zijn. Als leverancier van veel grote merken kunnen we altijd de juiste oplossing bieden. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Mac hebben we al veel bedrijven de goede zorgen van Xando kunnen bieden. We zijn inmiddels een expert in de integratie van Apple in bedrijven en natuurlijk kunnen we Mac’s en ook iPhones laten werken met Microsoft Exchange server. Op het gebied van netwerk en telefonie zijn wij de afgelopen jaren meegegroeid met alle ontwikkelingen, hierdoor beschikken we over veel bagage en die specialiteit weten we goed te benutten. Natuurlijk bieden we bedrijven ook uitgebreide service en support, met een sterk technisch team en medewerkers die altijd voor u klaar staan. Voor regelmatig onderhoud bieden we voordelige strippenkaarten aan en als u incidenteel hulp nodig heeft, kunt u ons gewoon bellen voor een afspraak. Ook voor het bestellen van al uw computerbenodigdheden kunt u contact met ons opnemen, we adviseren u graag. 
We willen bedrijven alle zorgen uit handen nemen, dat is waar Xando het best in is en dat doet zij dan ook graag, opdat uw bedrijf ook kan doen waar het goed in is!


Wij helpen u bij het overstappen.

Xando helpt u de overstap zo moeiteloos en makkelijk mogelijk te maken met dit speciale aanbod:

Bedankt voor uw mail, we nemen z.s.m. contact met u op!