Professionalisering

Bij Xando staan mensen voorop bij alles wat wij doen. We vinden het belangrijk dit over te dragen en onszelf altijd te blijven ontwikkelen. Door zelf trainingen te volgen over de producten en services die we verkopen, blijven we op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Deze kennis dragen we met plezier over, zodat elk bedrijf hiervan kan profiteren. Door samen te werken met een groot netwerk van experts en onze eigen experts kunt u met alle vragen bij ons terecht.

Digitale vaardighedenscan

Als alles probleemloos verloopt, krijgen de productiviteit en het werkplezier binnen uw organisatie een flinke boost. Hoe is het eigenlijk gesteld met de digitale vaardigheden van je medewerkers? Door een digitale vaardighedenscan helpt Xando u dit in kaart te brengen. Na afloop heeft u overzicht op welke vlakken kansen liggen om te groeien. Uw medewerkers kunnen bij ons trainingen op maat volgen om vaardigheden te verbeteren en zo deze groei te realiseren. Deze trainingen dragen uiteindelijk bij aan professionalisering van uw bedrijf.

Trainingen key users

Om hard- en software succesvol te implementeren, kunnen key users een belangrijke rol spelen. Deze medewerkers zijn enthousiast over de vernieuwing, hebben de juiste basiskennis en weten mensen te overtuigen. Xando wil samen met u en deze key users de juiste ondersteuning bieden voor de implementatie. Wij denken dat hiervoor passende trainingen erg geschikt zijn, om zo de key users optimaal te kunnen laten functioneren. Na het uitvoeren van deze trainingen kunnen zij de rest van uw organisatie ondersteunen, adviseren en zo de implementatie in goede banen leiden.

Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Xando Zakelijk

  • >De Apple-consulent voor bedrijven en instellingen
  • >De officiële Apple Authorized Reseller voor Oost-Nederland
  • >Expertise in je branche
  • >Totale ontzorging

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Zakelijk