Financiering

De aanschaf van Apple-apparaten voor je hele organisatie kan een flinke investering zijn, daarom bieden wij verschillende flexibele financiële modellen met lage, vaste maandlasten. Zo wordt de financiële drempel aanzienlijk lager. Het is goed om te weten dat Apple-devices lang mee gaan en een hoge restwaarde hebben. De hard- en software is daarnaast betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, waardoor je medewerkers efficiënter kunnen werken. Tot slot is de mogelijkheid van centraal beheer van je mobile devices kostenbesparend. Je verdient de investering dus zo weer terug.

Leasing

In de huidige economie is de toegang tot producten belangrijker dan het daadwerkelijke bezit ervan. Want waarom zou je betalen voor bezit, terwijl je de apparaten alleen maar wil gebruiken? We zien dan ook een verschuiving van investeringsmodellen naar operationele modellen. In dit kader is het leasen van Apple apparatuur een interessante optie. Je hebt altijd de nieuwste apparaten in huis en hebt geen hoge aanschafkosten. Xando heeft leaseoplossingen voor een termijn van 2, 3 of 4 jaar. Je betaalt een vast maandbedrag, waarin de inruilwaarde aan het eind van de looptijd vooraf is verdisconteerd. Het maandbedrag blijft hierdoor laag. 

Terugkoop & inruilen

De apparatuur van Apple gaat lang mee, maar er komen ook steeds nieuwe modellen uit met interessante nieuwe features. Wil je overstappen op nieuwe modellen, terwijl je oude apparatuur nog prima functioneert? Wij kopen graag je oude apparatuur terug tegen een aantrekkelijke inruilprijs. Als je nieuwe apparaten koopt,  verkennen wij de inruilwaarde direct met de aanschafwaarde van de nieuwe. 

Recyclen

Het kan zijn dat je apparaten zodanig aan vervanging toe zijn dat ze niet meer bruikbaar zijn. Je oude hardware is gemaakt van duurzame materialen die gerecycled kunnen worden. Het heeft dus altijd zin om je oude apparaten in te ruilen.

Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Xando Zakelijk

  • >De Apple-consulent voor bedrijven en instellingen
  • >De officiële Apple Authorized Reseller voor Oost-Nederland
  • >Expertise in je branche
  • >Totale ontzorging

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Zakelijk