zakelijk.jpg
zakelijk1.jpg
zakelijk2.jpg

Beheer

Apple devices

Apple biedt meerdere devices, voor u en uw werknemers. De een heeft voorkeur voor een iPad om zijn formaat, de ander is liever flexibel met een krachtige desktopcomputer. U kunt uw medewerkers zelf de keuze geven, zodat zij met een apparaat werken dat perfect bij ze past. De producten zijn eenvoudig in gebruik, krachtig, veilig en gemakkelijk te implementeren. Uw medewerkers kunnen overal aan de slag, hebben altijd alle informatie bij de hand en kunnen die met elkaar delen in de cloud, onderweg én op de werkvloer. Alle devices hebben speciale toegankelijkheidsfuncties voor slechtzienden, slechthorenden en mensen met een motorische beperking. 

Device beheer

Als u gaat werken met mobiele devices, krijgt u te maken met het verwerken van opslag en gegevens. Dat betekent dat beheerders er een belangrijke taak bij hebben gekregen, namelijk het onderhoud, beheer en de beveiliging van al die devices. Deze taken zijn erg belangrijk, omdat uw gegevens goed beschermd moeten blijven. Wij begrijpen dat het belangrijk is om deze taken efficiënt, tijdsbesparend en betaalbaar uit te voeren. Met behulp van Apple Business Manager (ABM) en Mobile Device Management (MDM) is dit te realiseren. 

MDM-oplossing

In samenwerking met Xando kunt u deze omgeving realiseren. Dit betekent dat wij samen met u de juiste stappen doorlopen zodat alles geregeld wordt. Aan het einde van deze implementatie heeft u een MDM-oplossing kant en klaar ingericht. De software die wij hiervoor gebruiken is Jamf Now & Jamf pro, gecombineerd met Apple devices. Een voorbeeld van tijdbesparing is het uitrollen van updates voor alle devices in één keer. Daarnaast kan uw organisatie instellingen op alle devices installeren op een eenvoudige manier en kunt u gestolen devices vergrendelen of wissen zodat uw gegevens veilig zijn.

Automatische configuratie

Na implementatie van de MDM-oplossing kunnen uw medewerkers snel en eenvoudig aan de slag met hun nieuwe device. Door van te voren de alles op de juiste manier klaar te zetten, kunnen uw medewerkers het apparaat uitpakken, aanzetten, een taal kiezen en inloggen in op het Wifi-netwerk. Als ze dan de toegangscode invoeren die ze hebben ontvangen, wordt hun device automatisch geconfigureerd met de juiste instellingen, apps en nog veel meer.

DEP

Wilt u veel apparaten in één keer snel in gebruik nemen? Xando is geautoriseerd DEP-reseller en kan apparaten die u gekocht heeft bij Xando registeren in Apple Business Manager, zodat u ze daarna eenvoudig kunt beheren met Jamf Now of Jamf Pro.

Advies

Wij realiseren ons maar al te goed dat de selectie van apps uit de AppStore een tijdrovende bezigheid is. Welke apps maken dat uw medewerkers hun werk beter, makkelijker én sneller kunnen doen? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken en adviseren u over de aanbevolen instellingen.

Support

Als uw medewerkers aan de slag zijn gegaan met de devices, kunnen er vragen ontstaan over het gebruik en beheer. Onze supportafdeling staat voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te ondersteunen. Ook is het mogelijk om ondersteuning op locatie te krijgen, zodat u samen met één van onze medewerkers het probleem op kunt lossen.

Neem contact op voor een inspirerend en vrijblijvend gesprek!

Xando Zakelijk

  • >De Apple-consulent voor bedrijven en instellingen
  • >De officiële Apple Authorized Reseller voor Oost-Nederland
  • >Expertise in je branche
  • >Totale ontzorging

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Zakelijk