zakelijk.jpg
zakelijk1.jpg
zakelijk2.jpg

B2B Applicaties


Totaaloplossing

Samen met Physitrack & Outsmart heeft Xando voor verschillende sectoren een totaaloplossing ontwikkeld. Met deze apps wordt het dagelijkse werk waarmee fysiotherapeuten en mensen onderweg efficiënter en eenvoudiger. Door de samenwerking ontzorgen wij uw bedrijf en daarmee de eindgebruikers. Zo leveren we bijvoorbeeld bij een praktijk voor fysiotherapeuten devices, die daarna direct in praktijk kunnen worden genomen met de app Physitrack. Met de MDM-oplossing Jamf Now zorgen we ervoor dat de iPads vooraf zijn geconfigureerd en in gebruik kunnen worden genomen door de clienten. Voor Outsmart is hetzelfde proces doorlopen om gelijk de monteurs de weg op te kunnen laten gaan met een geconfigureerd device.

Physitrack

Physitrack helpt zorgmedewerkers als doktoren, fysiotherapeuten, chiropractoren en ergotherapeuten om verbonden te blijven met hun patiënten in een eenvoudig te gebruiken, enkel platform. Hierin ondersteunt Physitrack in een geïntegreerde oplossing voor patentbetrokkenheid, met onder andere: 3500 visuele thuisoefeningen, videobellen, informatieve inhoud en meting van resultaten weergeven. Daarnaast kunnen zorgmedewerkers hun eigen aangepast inhoud toevoegen waarbij alles realtime gevolgd, gemeten en aangepast kan worden. Uiteindelijk leidt dit tot een constante verbinding en betrokkenheid tussen zorgmedewerkers en cliënten.

Outsmart

OutSmart is gemaakt voor bedrijven die hun buitendienst optimaal willen aansturen, om meer omzet te kunnen maken en de kosten te reduceren. De applicatie is zorgvuldig ontworpen om grip te krijgen op de interne organisatie en de buitendienst. Waar voorheen een papieren werkbon een rouleringstijd had van gemiddeld 5 weken, heb je nu direct na uitvoering van een klus alle uren en materialen verzameld. Zo factureer je sneller en vergeet je nooit meer een werkbon. Verhoog je omzet en druk de kosten met OutSmart.

Met OutSmart kun je de buitendienstmedewerker aansturen en direct de werkorder laten invullen en ondertekenen door de klant. Het is ook mogelijk werkbonnen klaar te zetten voor specifieke medewerkers via een geavanceerd digitaal planbord (web-account). De order (uren, materialen en zelfs foto’s) wordt digitaal verstuurd naar de administratie die direct een pdf kan maken van de werkorder en deze als bijlage aan de factuur kan toevoegen.

Neem contact op voor een inspirerend en vrijblijvend gesprek!

Xando Zakelijk

  • >De Apple-consulent voor bedrijven en instellingen
  • >De officiële Apple Authorized Reseller voor Oost-Nederland
  • >Expertise in je branche
  • >Totale ontzorging

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Zakelijk