Advies

Inventarisatie

Je organisatie groeit en je wil met de tijd mee. Dat betekent dat je eens in de zoveel tijd je systemen tegen het licht moet houden. Functioneert alles nog wel goed? Kan het kwalitatief beter en tegelijk efficiënter? Sneller? Papierloos misschien? Beschikt iedereen over voldoende informatie? Hoe staat het met de bereikbaarheid en de beveiliging? Zomaar een paar vragen waarmee je op zo’n moment te maken krijgt. Voor scherp maatwerk is het nodig om de eisen en wensen goed op een rij te hebben. Dan heb je het niet alleen over de vereiste functionaliteiten binnen je organisatie en de devices die daarbij horen. Je hebt het ook over zaken als configuratie, beheer en beveiligingsniveau, over kostenbesparingen en aansluiting op bestaande systemen. 

Daarom maakt Xando eerst een inventarisatie en scannen we je IT-organisatie. Daarnaast willen we ook graag weten tegen welke problemen je organisatie aanloopt? Dit zetten we in een duidelijk overzicht en maken een helder voorstel met aanbevelingen.

Maatwerk

Onze Apple-specialisten vertalen de verzamelde informatie naar een passende ICT-oplossing voor je organisatie. Honderd procent maatwerk, want geen enkel systeem is hetzelfde. Heb je een eigen IT-afdeling? Dan bestaat onze rol vooral uit ondersteuning op de achtergrond, maar we kunnen ook zitting nemen in een projectteam dat zich bezighoudt met de inrichting en de implementatie. Beschik je zelf niet over de in-house deskundigheid om dit op te pakken, dan verzorgen wij de volledige implementatie en uitrol van begin tot eind. Het maatwerk is niet klaar met gekochte of gehuurde devices en apps. Ondersteuning tijdens het gebruik is minstens zo belangrijk. Thema’s die hierbij horen zijn beheer, beveiliging, onderhoud, helpdesk en reparaties.

Overstapservice

Een onderdeel van implementatie bestaat uit het overzetten van alle software en bestanden. De systemen worden gekoppeld zodat je altijd real-time over de juiste informatie beschikt. Je wilt bovendien dat je medewerkers alles kunnen doen wat ze op het oude systeem deden, zonder communicatieproblemen of storingen. Voor al deze onderdelen kan de overstapservice van Xando de oplossing zijn. Het maakt niet uit of de vorige computer van Apple was of van een ander merk. Onze experts hebben 25 jaar ervaring met Apple en ondersteunen bij deze overgang. Op de ingeruilde apparaten blijft natuurlijk geen privacygevoelige informatie achter. Xando biedt hoge inruilkortingen en zorgt ervoor dat de gebruikte apparatuur wordt hergebruikt of anders volgens de richtlijnen duurzaam wordt gerecycled.

Demo

Ben je nog niet vertrouwd met de producten van Apple of ben je benieuwd hoe de implementatie eruit kan zien voor je bedrijf? Maak dan een afspraak voor een demo. In een half uur laten we je de ins en outs zien. Voor specifieke vragen vanuit je organisatie, bijvoorbeeld de koppeling met andere apparatuur, maken we waar mogelijk een demo-opstelling, zodat je zeker weet dat je met Xando de juiste keuze hebt gemaakt.

Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Xando Zakelijk

  • >De Apple-consulent voor bedrijven en instellingen
  • >De officiële Apple Authorized Reseller voor Oost-Nederland
  • >Expertise in je branche
  • >Totale ontzorging

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Zakelijk