Support on-off-site

Als uw organisatie afhankelijk is van ICT-apparatuur, is snel handelen bij problemen cruciaal. Dat begrijpen we maar al te goed. Onze support-afdeling is ingericht om problemen professioneel op te lossen. Dit kan off-site, waarbij we u op afstand ondersteunen, waar nodig met u meekijken. Het kan zijn dat een probleem gecompliceerder is. Dan komen we bij u op locatie om on-site technische of andere support te verlenen. 

Authorised Service Provider

Xando is een Authorised Service Provider. Dat betekent dat we beschikken over een door Apple gecertificeerde Servicedesk waar experts klaar zitten om AppleCare support te leveren. Zij voldoen aan de hoogste eisen die Apple stelt aan service en reparatie en zijn ook door Apple opgeleid. Bij reparaties gebruiken we altijd originele Apple-onderdelen.

Voorraadmanagement

Medewerkers komen en gaan binnen je organisatie. Ze hebben nieuwe Apple devices nodig of leveren hun gebruikte in. Het ligt voor de hand dat u de gebruikte weer opnieuw inzet. Om ze daar geschikt voor te maken, voeren wij eerst technisch onderhoud op die devices uit. We verwijderen alle oude bestanden en gegevens en werken het besturingssysteem bij naar de nieuwste versie. Devices die niet direct opnieuw worden uitgereikt, houdt u op voorraad. Het beheer van die voorraad kun je zelf doen, maar u kunt het ook aan ons uitbesteden. Wij houden dan in de gaten hoeveel devices er voorraad zijn en welke devices zijn uitgeleverd en ingenomen. Ook houden we bij welke modellen bij u in omloop zijn en we adviseren over eventuele vervanging van verouderde apparaten. Daarnaast levert Xando de extra service waarbij het mogelijk is tijdelijk een vervangend device te krijgen, zodat uw medewerkers door kunnen.

Apple Care

Wilt u meer zekerheid, bijvoorbeeld een langere garantieperiode? Met de verschillende AppleCare pakketten kun u de standaardgarantie  van de devices in uw organisatie uitbreiden en uw apparatuur tegen schade en verlies verzekeren. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

shop
Zakelijk