Apple in de zorg,
dat voelt goed

Gemakkelijk online patiëntencontact. Ziekenhuispatiënten die met een iPad-oplossing en apps goed geïnformeerd blijven. Consult op afstand. Het zijn nog maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden die Apple- en ict-zorgspecialist Xando Zakelijk je bieden.

Subsidieaanvraag in het kader van SET COVID-19 2.0

Door het Covid-19 virus is er nu een dringende behoefte voor zorg op afstand aan thuiswonende kwetsbare ouderen of mensen met een chronische ziekte of beperking. Om zorginstellingen nu te stimuleren om snel te handelen heeft de overheid per aanvraag min. € 25.000 en max. € 50.000 subsidie beschikbaar gesteld voor e-health zorgprojecten op afstand. Bekijk hoe je met beeldschermzorg kunt starten of deze kunt uitbreiden, Of heb je meer informatie nodig om van start te kunnen gaan? Xando kan u hierbij helpen!

Bekijk onze infographic over hoe wij jullie kunnen ondersteunen!


Thuis in thuiszorg

Preventieve zorg wordt belangrijker. Monitoring op afstand met de iPad kan je daarbij helpen. En hulpbehoevenden kunnen er langer door thuis blijven wonen. Zo kun je bijvoorbeeld hartritmestoornissen meten met een speciale app. Deze app verstuurt de meetresultaten direct door naar de arts. We praten je graag bij over de innovatieve mogelijkheden.  

Stabiele factor 

In de zorg heb je het niet makkelijk. Neem alleen al de ambitieuze doelstellingen voor kostenbesparing en patiënteninformatie. Onze Apple oplossingen hebben zich bewezen, zoals de introductie van de iPad voor het ziekenhuis. Want Apple is uitgesproken stabiel en onderhoudsvriendelijk. Je zult aangenaam verrast zijn wat er allemaal kan met Apple, zoals de koppeling met medische apparatuur. 

Hoe kunnen we je ontzorgen?

Als ict-specialist voor het ziekenhuis kunnen we je ontzorgen met de complete overstap op Apple. Van advies en implementatie tot en met uitgebreide support. Te beginnen met een goed gesprek over wat je graag zou willen.

Xando Zakelijk

  • >De Apple-consulent voor bedrijven en instellingen
  • >De officiële Apple Authorized Reseller voor Oost-Nederland
  • >Expertise in je branche
  • >Totale ontzorging

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Zakelijk