Basis

Inventarisatie

Je organisatie groeit en je wilt met de tijd mee. Dat betekent dat je eens in de zoveel tijd je systemen tegen het licht moet houden. Functioneert alles nog wel goed? Kan het kwalitatief beter en tegelijk efficiënter? Sneller? Papierloos misschien? Beschikt iedereen over voldoende informatie? Hoe staat het met de bereikbaarheid en de beveiliging? Zomaar een paar vragen waarmee je op zo’n moment te maken krijgt.

Voor scherp maatwerk is het nodig om de eisen en wensen goed op een rij te hebben. Wat is een must-have en wat is een nice-to-have? Dan heb je het niet alleen over de vereiste functionaliteiten binnen je organisatie en de devices die daarbij horen. Je hebt het ook over zaken als configuratie, beheer en beveiligingsniveau, over kostenbesparingen en aansluiting op bestaande systemen. Er komt veel bij kijken. Heel veel.

Daarom maakt Xando eerst een inventarisatie en scannen we je IT-organisatie. Welke hardware en software moeten vervangen worden en wat blijft bestaan? We zetten alles in een duidelijk overzicht en maken een helder voorstel met een reeks aanbevelingen. Zodat je een doordachte keuze kunt maken voor de meest aantrekkelijke optie, zowel qua inrichting als qua kosten.

Ga met de tijd mee en neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Maatwerk

Je hebt zelf wel een idee over hoe je automatisering eruit moet zien, maar toch is het goed als een expert je organisatie nog eens komt doorlichten. Die ziet mogelijkheden waar jij nog niet aan had gedacht en komt met onverwachte technische oplossingen die het je medewerkers makkelijker maken. We komen daarom eerst je eisen en wensen met een frisse blik inventariseren. 

Onze Apple-specialisten vertalen de verzamelde informatie naar een passende ICT-oplossing voor je organisatie. Honderd procent maatwerk. Want geen enkel systeem is hetzelfde. Heb je een eigen IT-afdeling? Dan bestaat onze rol vooral uit ondersteuning op de achtergrond. Maar we kunnen ook zitting nemen in een projectteam dat zich bezighoudt met de inrichting en de implementatie. En beschik je zelf niet over de in-house deskundigheid om dit op te pakken, dan verzorgen wij de volledige implementatie en uitrol van begin tot eind. Net zolang tot dat er een gestroomlijnd systeem operationeel is. En daar kan je met Apple op vertrouwen.

Het maatwerk is niet klaar met een stel gekochte of gehuurde devices en apps. Ondersteuning tijdens het gebruik is minstens zo belangrijk. Thema’s die hierbij horen zijn beheer en beveiliging, onderhoud en helpdesk. Dat Xando onder de garantievoorwaarden devices repareert, spreekt voor zich.

Overstapservice

Je hebt gekozen voor de nieuwste iPhones, iPads, Macs of MacBooks van Apple. Gefeliciteerd, een goede keuze! Maar nu begint het echte werk pas. Alle software en bestanden moeten worden verhuisd. Er moeten systemen worden gekoppeld zodat je altijd real-time over de juiste informatie beschikt. Je wilt bovendien dat je medewerkers alles kunnen doen wat ze op het oude systeem deden en wel onmiddellijk. Zonder communicatieproblemen of storingen. 

Daarvoor is de overstapservice van Xando in het leven geroepen. Het maakt niet uit of de vorige computer van Apple was of van een ander merk. Onze experts hebben 25 jaar ervaring met Apple en nemen jou deze verhuizing graag uit handen. Op de ingeruilde apparaten blijft natuurlijk geen privacygevoelige informatie achter. Xando biedt hoge inruilkortingen en zorgt ervoor dat de gebruikte apparatuur wordt hergebruikt of anders volgens de richtlijnen duurzaam wordt gerecycled.

Demo

Ben je nog niet vertrouwd met de producten van Apple? Wil je na alle mooie woorden gewoon met eigen ogen zien hoe een Apple-device eruitziet, voelt, ruikt en vooral werkt? Maak dan een afspraak voor een demo. In een half uur laten we je de ins en outs zien van welk product dan ook uit het Apple-assortiment. Niet omdat we niet meer tijd hebben, maar omdat een Apple-device zo gemakkelijk is in het gebruik dat er niet meer tijd nodig is. 

Voor specifieke vragen vanuit je organisatie, bijvoorbeeld de koppeling met andere apparatuur, maken we waar mogelijk een demo-opstelling. Zodat je zeker weet dat je met Apple en Xando de juiste keuze hebt gemaakt.

Ga met de tijd mee en neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw bedrijf.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple-devices voor je bedrijf.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »

shop
Zakelijk