Xando helpt u verder,
naast automatiseren

Hoe draagt ICT bij aan uw succes? Als u er geen omkijken naar heeft, want dan kunt u zich concentreren op de dingen waar u goed in bent. Met Xando Zakelijk bent u zeker van een Apple werkomgeving die bij u past als een handschoen.

Uw vertrouwde Apple partner

Op zoek naar een Apple device voor zakelijk gebruik? Kijk dan gerust rond in onze webshop. Maar wist je dat Xando ook een gespecialiseerde zakelijke afdeling heeft? Onze zakelijke accountmanagers helpen je persoonlijk en adequaat bij het adviseren van de juiste Apple oplossing.

Zakelijk en persoonlijk

We gaan niet op uw stoel zitten, maar komen met de oplossing die doet wat u nodig heeft, vast of mobiel. We kennen de branche en we helpen u verder, zodat u het maximale uit Apple-apparaten kan halen! Bij Xando Zakelijk verbinden we kennis van zaken met aandacht voor uw specifieke uitdaging.


Apple-apparaten, service en meer

Wij combineren Apple-apparaten en bedrijfsapplicaties met zakelijke dienstverlening. Daar zijn we goed in. We koppelen de kracht van Apple-apparaten aan hoogwaardige service en support vanuit één vast aanspreekpunt. Door naadloze integratie met apps van professionele applicatiepartners, kunnen wij u innovatieve zakelijke mogelijkheden bieden. Het resultaat: een zorgeloos traject van installatie tot en met beheer & aftersales.


Xando Zakelijk

We gaan verder voor u

U mag natuurlijk ook rekenen op aanvullende diensten, zoals trainingen, financiering en reparatieservice. Benieuwd naar onze oplossingen en diensten? Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Xando Zakelijk

  • >De Apple-consulent voor bedrijven en instellingen
  • >De officiële Apple Authorized Reseller voor Oost-Nederland
  • >Expertise in je branche
  • >Totale ontzorging

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Zakelijk