Xando helpt u verder,

naast automatiseren

Hoe draagt ICT bij aan uw succes? Als u er geen omkijken naar heeft, want dan kunt u zich concentreren op de dingen waar u goed in bent. Met Xando Zakelijk bent u zeker van een Apple werkomgeving die bij u past als een handschoen. 

Xando Zakelijk, uw vertrouwde Apple partner
Maak aangenaam kennis met Xando, dé Apple Premium Reseller. Met jarenlange ervaringen helpen wij onze Apple experts en ICT-consultants bedrijven en instellingen. 

Zakelijk en persoonlijk
We gaan niet op uw stoel zitten, maar komen met de oplossing die doet wat u nodig heeft, vast of mobiel. We kennen de branche en we helpen u verder, zodat u het maximale uit Apple-apparaten kan halen! Bij Xando Zakelijk verbinden we kennis van zaken met aandacht voor uw specifieke uitdaging.  

Apple-apparaten, service en meer
Wij combineren Apple-apparaten en bedrijfsapplicaties met zakelijke dienstverlening. Daar zijn we goed in. We koppelen de kracht van Apple-apparaten aan hoogwaardige service en support vanuit één vast aanspreekpunt. Door naadloze integratie met apps van professionele applicatiepartners, kunnen wij u innovatieve zakelijke mogelijkheden bieden. Het resultaat: een zorgeloos traject van installatie tot en met beheer & aftersales.

We gaan verder voor u
Wij verder dan automatiseren op maat. U mag natuurlijk ook rekenen op aanvullende diensten, zoals trainingen, financiering en reparatieservice. 

Benieuwd naar onze oplossingen en diensten? Neem contact op voor een inspirerend en vrijblijvend gesprek!

Xando Zakelijk

  • >De Apple-consulent voor bedrijven en instellingen
  • >De officiële Apple Authorized Reseller voor Oost-Nederland
  • >Expertise in je branche
  • >Totale ontzorging

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Zakelijk