Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Xando Store Enschede


Kenmerken

Waarom Xando?

Xando heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Apple en is dé Apple leverancier in het oosten van Nederland en verzorgt op een toegankelijke wijze advies-op-maat richting iedere consument, student, docent, instelling en zakelijke klant.

Waarom Xando?

Naast alle Apple producten hebben wij veel randapparatuur op voorraad, plus zaken als hoesjes, speakers, koptelefoons én
meer >>

Overstappen van pc naar Mac

Ben jij toe aan een nieuwe computer, maar heb je geen zin om jouw PC-bestanden naar je nieuwe Mac te verhuizen? Dan kun je bij Xando terecht voor de overstapservice.

Apple experts

Onze specialisten zijn er om al je vragen te beantwoorden en je van een persoonlijk advies-op-maat te voorzien. Of het nu gaat om een Mac, een iPad, een iPhone, een iPod of een handige accessoire, bij Xando kun je altijd terecht!

Training

Alle winkelmedewerkers van Xando zijn Apple Product Professionals en weten alles over Apple producten. Xando biedt daarom trainingen aan om jou snel op weg te helpen met je nieuwe Apple.
meer >>

Onderwijs

Xando is Apple Solution Expert Education en is uitstekend in staat om je advies-op-maat te bieden in een onderwijsomgeving van basisschool tot wetenschappelijk onderwijs en zo de prestaties te verbeteren.

Zakelijk

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in de diverse branches en markten en wij bieden je toegang tot diverse oplossingen om ervoor te zorgen dat jij én je bedrijf echt verder komen.

Beleving

Beleving staat hoog in het vaandel binnen Xando. Met passie voor het merk Apple en tal van andere gerelateerde producten, geven wij klanten de beleving zodat zij met een goed gevoel de deur uitgaan.

Betalen in termijnen

Via onze winkel bieden we je de mogelijkheid om je aankoop gespreid over een aantal maanden te betalen.
meer >>

Winkelinformatie

Speciale dagen

5 december 09.30 - 17.00
21 december 09.30 - 21.00
1ste Kerstdag 25 december Gesloten
2de Kerstdag 26 december Gesloten
Oudjaarsdag 31 december 11.00 - 17.00
Nieuwjaarsdag 1 januari Gesloten

Koopzondagen

* Elke eerste en laatste zondag van de maand geopend 12:00 - 17:00


Routeplanner