Xando helpt u verder,

naast automatiseren

Hoe draagt ICT bij aan uw succes? Als u er geen omkijken naar heeft, want dan kunt u zich concentreren op de dingen waar u goed in bent. Met Xando Zakelijk bent u zeker van een Apple werkomgeving die bij u past als een handschoen. 

Xando Zakelijk, uw vertrouwde Apple partner
Maak aangenaam kennis met Xando, dé Apple Premium Reseller. Met jarenlange ervaringen helpen wij onze Apple experts en ICT-consultants bedrijven en instellingen. 

Zakelijk en persoonlijk
We gaan niet op uw stoel zitten, maar komen met de oplossing die doet wat u nodig heeft, vast of mobiel. We kennen de branche en we helpen u verder, zodat u het maximale uit Apple-apparaten kan halen! Bij Xando Zakelijk verbinden we kennis van zaken met aandacht voor uw specifieke uitdaging.  

Apple-apparaten, service en meer
Wij combineren Apple-apparaten en bedrijfsapplicaties met zakelijke dienstverlening. Daar zijn we goed in. We koppelen de kracht van Apple-apparaten aan hoogwaardige service en support vanuit één vast aanspreekpunt. Door naadloze integratie met apps van professionele applicatiepartners, kunnen wij u innovatieve zakelijke mogelijkheden bieden. Het resultaat: een zorgeloos traject van installatie tot en met beheer & aftersales.

We gaan verder voor u
Wij verder dan automatiseren op maat. U mag natuurlijk ook rekenen op aanvullende diensten, zoals trainingen, financiering en reparatieservice. 

Benieuwd naar onze oplossingen en diensten? Neem contact op voor een inspirerend en vrijblijvend gesprek!


Xando Apple business specialist

Xando Zakelijk


Apple specialist

Op zoek naar een Apple Device voor zakelijk gebruik? Kijk dan gerust rond in onze webshop. Maar wist je dat Xando ook een gespecialiseerde zakelijke afdeling heeft? Onze zakelijke accountmanagers helpen je persoonlijk en adequaat bij het adviseren van de juiste Apple oplossing.

Meer Xando zakelijk

shop
Consument
shop
Onderwijs