AirPods Pro

Weergaloos geluid. Zoals het hoort.

Apple AirPods Pro with MacSafe charging Case

Apple AirPods Pro

 • Actieve ruisonderdrukking voor geluid waar je helemaal in opgaat
 • Transparantie-modus waarmee je de wereld om je heen hoort
 • Zachte, conische siliconen oortips in drie formaten voor verschillende pasvormen
 • Zweet- en waterbestendig
 • Adaptieve EQ stemt muziek automatisch af op de vorm van je oor
 • Snel ingesteld voor al je Apple devices
 • Snel toegang tot Siri via ‘Hé Siri
 • De draadloze oplaadcase biedt meer dan 24 uur batterijduur

Inhoud verpakking:

 • AirPods Pro
 • Draadloze oplaadcase
 • Siliconen oortips (drie formaten)
 • Lightning-naar-USB‑C-kabel 
 • Documentatie 
€ 279,00

inclusief btw en wettelijke heffingen


in3 paypal

Wil je dit product zakelijk aanschaffen?
Neem contact met ons op!AirPods ProActieve ruisonderdrukking met Transparantie-modus.
Zweet- en waterbestendig. Verschillende pasvormen.

Actieve ruisonderdrukking

Geluid. Geen lawaai.

Microfoons vangen aan de buiten- en binnenkant van het oor geluid op. Voordat je dat kunt horen, gaan AirPods Pro het tegen met antigeluid.
Transparantie-modus

Hoor wat je wilt horen.

Houd de druksensor ingedrukt om te switchen naar de Transparantie-modus. Deze laat omgevingsgeluid door, zodat je weer deel uitmaakt van de wereld om je heen.
Comfort

Verschillende pasvormen.

Je kunt kiezen uit siliconen oortips in drie formaten, voor optimaal draagcomfort. Met luchtgaten in de oortips wordt de druk aan beide kanten van de oortjes gelijk gehouden.
Prestaties

Zo heb je geluid nog nooit gehoord.

De speciaal ontworpen speakerdriver, de versterker met groot dynamisch bereik en de H1‑chip zorgen samen voor de beste geluidskwaliteit. Allemaal in een compact design.
Ongekend gemak

Doet alles als vanzelf.

AirPods Pro heb je zo met je iPhone verbonden. En je kunt zelfs een nummer delen tussen twee paar AirPods of Siri je berichten laten voorlezen.

Batterij

Draadloos opladen. Eindeloos genieten.

Dankzij de draadloze oplaadcase kun je de hele dag met je AirPods Pro op pad. En hij is geschikt voor Qi-opladers.
Draadloos opladen. Eindeloos genieten.

De draad­loze oplaad­case zorgt voor meer dan 24 uur batterijduur, zodat je de hele dag met je AirPods Pro op pad kunt. En hij is geschikt voor Qi-opladers. Tot 4,5 uur luistertijd na één keer opladen, ongeveer 1 uur luistertijd na slechts 5 minuten opladen.

Jouw AirPods Pro kopen met de beste service!

Heb jij de perfecte AirPods gevonden? Bij Xando profiteer je van de beste service, zo kun je altijd telefonisch geholpen worden door onze support afdeling of stel je vragen aan een onze Apple-specialisten. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis thuisbezorgd!1. AirPods Pro zijn zweet- en waterbestendig voor sporten en trainingen buiten water. AirPods Pro zijn getest onder gecontroleerde omstandigheden en voldoen aan bestendigheidsnorm IPX4 volgens IEC-standaard 60529. Zweet- en waterbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer natte AirPods Pro niet op te laden. Raadpleeg https://support.apple.com/kb/HT210711 voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. De oplaadcase is niet zweet- of waterbestendig.

2. Werkt met iPhone 8 of nieuwer en iPod touch (7e generatie) met de nieuwste versie van iOS, en de 12,9‑inch iPad Pro (2e generatie of nieuwer), 11‑inch iPad Pro, 10,5‑inch iPad Pro, iPad (5e generatie of nieuwer), iPad Air (3e generatie) en iPad mini (5e generatie) met de nieuwste versie van iPadOS.

3. Siri is mogelijk niet overal of in alle talen beschikbaar; features kunnen per gebied variëren. Hiervoor is internettoegang vereist. Voor mobiel gebruik kunnen kosten in rekening worden gebracht.

4. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. De volledig lege batterijen van de AirPods Pro werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals audio werd afgespeeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods Pro als de oplaadcase helemaal leeg waren. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

5.  Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Wanneer actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus waren uitgeschakeld, was de luistertijd maximaal 5 uur. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

 
shop
Zakelijk