Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Naadloos op elkaar afgestemd.

De software en de hardware zijn gemaakt door hetzelfde bedrijf waardoor een naadloze integratie tussen de hard- en software gerealiseerd kan worden. Programma's werken makkelijker en intuïtiever omdat ze weten wat er op je Mac staat, wat je productiviteit ten goede komt. Behalve dat is de Mac ook ontzettend veilig geen gedoe met firewalls en virusscanners.

Maakt prachtige dingen.

Standaard wordt elke Mac geleverd met iLife, het programma voor muziek, foto's en video's. Beter dan welk vergelijkbaar programma voor welke computer dan ook.

terug naar top

Het meest geavanceerde besturingssysteem.

Mac OS X is innovatief en gebruiksvriendelijk - onvergelijkbaar met Windows. Werken met de Mac betekent meer resultaat met minder moeite.

terug naar top

Sluit alles makkelijk aan.

Externe apparatuur werkt meteen - besteed geen uren meer aan configureren en zoeken naar software.

terug naar top

Meer plezier van je foto's.

Foto's ordenen en publiceren gaat makkelijker dan ooit - de Mac herkent nu zelfs gezichten, zodat je foto's gemakkelijk kunt terugvinden.

terug naar top

Meteen chatten met beeld.

Videochatten met de buren of met vrienden aan de andere kant van de aardbol is met een Mac net zo gemakkelijk als de telefoon opnemen.

terug naar top

Hij doet het gewoon.

Op een Mac werkt alles beter, sneller en eenvoudiger dan op een PC. Kies een Mac en bespaar jezelf een hoop frustratie en tijdverlies.

terug naar top

Duizenden virussen? Niet op een Mac.

De Mac is veel veiliger dan een PC. Je kunt dus met een gerust hart aan de slag, zowel voor je werk als voor je plezier.

terug naar top

De snelste Intel-chips.

Alleen de allernieuwste Intel-chips zijn goed genoeg voor een Mac, en dat maakt hem razendsnel - zelfs bij de zwaarste toepassingen.

Geen slingerende draden of grote zoemende kasten op je bureau. Een Mac ziet eruit als een kunstwerk en neemt weinig ruimte in.

Films in Hollywood-stijl.

Sluit je DV-camera aan en maak een spectaculaire film. In enkele minuten voeg je afbeeldingen, titels en geluidseffecten toe.Monteer en bewerk films op de Mac. Voeg in een handomdraai overgangen, titels en geluidseffecten toe.

terug naar top