Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Valentijn

Fijne momenten deel je graag met je geliefde, vrienden of familie. Maar wat als je geliefde op afstand woont? Of als je veel onderweg bent voor je werk? De Apple Watch helpt je om ook deze momenten, te blijven delen.

Always-on Retina-display.

Voor een blik op de klok of andere handige informatie is het niet langer nodig om het scherm aan te raken of je pols op te tillen, want het display gaat nooit op zwart. Je ziet dus meteen hoe laat het is of de gegevens van je work-out, precies waar je ze wilt hebben.

Connected blijven

Met een subtiel “tikje” op je pols sta direct in contact met je liefje.
In verbinding staan met elkaar via een horloge, een compleet nieuwe manier van communiceren, simpel via wifi of een dataverbinding. Of gebruik de Walkie-Talkie functie om op een leuke manier te communiceren met je broer.

Samen sporten op afstand

Je Apple Watch is de beste fitness- en work-outpartner. Daag elkaar uit met activiteitscompetities! Start de automatische work-outdetectie en krijg een waarschuwing om met je gekozen work-out te beginnen. Yoga en Hinken zijn compleet nieuwe work-outs die nauwkeurig het aantal verbrande calorieën en het aantal verdiende trainingsminuten voor je bijhouden. De lange batterijduur van de de Apple Watch zorgt ervoor dat je tot 6 uur lang lekker actief kunt zijn. Profiteer bij het hardlopen buiten of op de loopband van de krachtige features zoals het tonen van je cadans, tempowaarschuwingen, en het bij houden van je tempo per kilometer.

Benieuwd wat de Apple Watch Series 5 nog meer kan? Kom dan langs in een van onze winkels in Enschede, Nijmegen of Zwolle voor een demonstratie.

Voor actuele openingstijden en adresgegeven bekijk www.xando.nl/winkels