Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

 

Fijne momenten deel je graag met je geliefde, vrienden of familie. Maar wat als je geliefde op afstand woont? Of als je veel onderweg bent voor je werk? De Apple Watch helpt je om ook deze momenten, te blijven delen.

Connected blijven

Met een subtiel “tikje” op je pols sta direct in contact met je liefje.
In verbinding staan met elkaar via een horloge, een compleet nieuwe manier van communiceren, simpel via wifi of een dataverbinding. Of gebruik de Walkie-Talkie functie om op een leuke manier te communiceren met je broer. Dankzij de laatste watchOS 5, kun jij zelfs onderweg naar je favoriete podcasts luisteren. Direct op je Apple Watch via Apple Podcasts App. Vraag Siri om je favoriete potcast vanuit je catalogus te zoeken en onmiddellijk te streamen.

Samen sporten op afstand

Door watchOS 5 wordt je Apple Watch een nog betere fitness- en work-outpartner.
Daag elkaar uit met activiteitscompetities! Start de automatische work-outdetectie en krijg een waarschuwing om met je gekozen work-out te beginnen. Yoga en Hinken zijn compleet nieuwe work-outs die nauwkeurig het aantal verbrande calorieën en het aantal verdiende trainingsminuten voor je bijhouden. De lange batterijduur van de de Apple Watch zorgt ervoor dat je tot 6 uur lang lekker actief kunt zijn. Profiteer bij het hardlopen buiten of op de loopband van de krachtige features zoals het tonen van je cadans, tempowaarschuwingen, en het bij houden van je tempo per kilometer. 


De Apple Watch Series 4 is verkrijgbaar in 40mm en 44mm en in 6 verschillende uitvoeringen.


Benieuwd wat de Apple Watch Series 4 nog meer kan? Kom dan langs in een van onze winkels in Enschede, Nijmegen of Zwolle voor een demonstratie.

Voor actuele openingstijden en adresgegeven bekijk www.xando.nl/winkels