Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk


AppleCare Protection Plan

Omdat Apple de hardware, het besturingssysteem én een groot aantal meegeleverde programma's maakt, zijn Apple computers volledig geïntegreerde systemen, waarvoor bovendien een ongeëvenaarde ondersteuning wordt geleverd. AppleCare biedt een scala aan diensten en ondersteuningsproducten, die voldoen aan al je eisen. Bovendien kun je op de AppleCare-ondersteuningswebsite een grote hoeveelheid waardevolle informatie en instructies vinden.

Voor je Mac en Apple beeldscherm

Het AppleCare Protection Plan breidt de gratis ondersteuning van 90 dagen en de beperkte dekkingsperiode van één jaar voor je computer uit tot drie jaar ondersteuning van wereldklasse. Er is tevens een AppleCare Protection Plan voor Apple beeldschermen beschikbaar.

Meer informatie voor je Mac »
Meer informatie voor je Apple beeldscherm »

Voor je iPod en Apple TV

AppleCare Protection Plan voor iPod of Apple TV breidt de dekking voor je iPod of Apple TV, de meegeleverde accessoires en de software uit. Je krijgt tot twee jaar ondersteuning van wereldklasse per telefoon, via iChat of via het web.

Meer informatie voor je iPod »
Meer informatie voor je Apple TV »

Voor je software

De AppleCare-producten zijn ideaal voor bedrijven van elke omvang. Al onze producten worden aan jouw behoeften aangepast. Omdat het volledige systeem (de hardware, de programma's en het besturingssysteem) afkomstig is van Apple, kan AppleCare je de complete ondersteuning bieden die je nergens anders kunt krijgen.

AppleCare Help Desk Support »
AppleCare Professional Video Support »
AppleCare Professional Audio Support »
AppleCare Technician Training »