Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Lever je oude mobieltje in bij Xando

Lever je oude mobieltje in bij Xando Nijmegen voor Stichting Opkikker Nijmegen, 05 juli 2017

NIJMEGEN - Xando Nijmegen officieel inleverpunt voor de inzamelactie van oude en kapotte mobieltjes voor Stichting Opkikker.

Oude mobieltjes kunnen tot wel €2 p.s. opleveren, zelf wanneer ze helemaal kapot zijn! Jesse is Ambassadeur van Stichting Opkikker en verzamelt, door middel van oude mobieltjes, geld in voor het goede doel. Xando Nijmegen helpt Jesse mee, help jij ook mee?

Jesse kreeg kanker op zijn zevende en heeft veel zware behandelingen moeten ondergaan. Dankzij Stichting Opkikker heeft Jesse na zijn behandelingen een super leuke dag gehad. Inmiddels is Jesse gelukkig genezen verklaart en is hij Ambassadeur van Stichting Opkikker. Zijn doel? 25.000 mobieltjes verzamelen!

Wij bij Xando Nijmegen zijn een officieel inleverpunt voor deze actie. Heb je nog een oude mobiel, of ken je mensen in je directe omgeving die één of meerdere oude mobieltjes willen doneren? Lever ze dan gratis in bij Xando Nijmegen! Leeftijd of merk van het mobieltje maakt niet uit. Je kunt ze zelfs inleveren als ze stuk zijn!

Help jij mee? Lever je oude mobieltje gratis in bij Xando Nijmegen:

Xando Nijmegen
Molenstraat 94/96
6511 HJ Nijmegen
024 85 03 000
nijmegen@xando.nl

Geïnteresseerd in meer informatie over het project van Jesse? Lees dan onderstaan artikel:
//www.gelderlandhelpt.nl/12521-jesse-overwon-kanker-en-zamelt-nu-mobieltjes-in-voor-stichting-opkikker

Of bekijk Jesse zijn blog of Facebookpagina:
https://jessemulder.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Oude-mobieltjes-Jesse-Mulder-voor-goede-doelen-433989343420741/
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.

Xando, Benelux distributeur van Bragi

Xando, Benelux distributeur van Bragi Zwolle, 07 juli 2016

ZWOLLE – Xando, is exclusief Benelux distributeur van ’s Werelds eerste draadloze, slimme oordoppen van Bragi.

Maak kennis met The Dash: luisteren, monitoren en communiceren.
’s Werelds eerste echte draadloze, slimme oordoppen genaamd The Dash komen naar Benelux. Geweldig geluid en de PerfectFit technologie gecombineerd met In-ear biometrische sensoren zorgen voor de ultieme ervaring tijdens het sporten, zwemmen, motorrijden of gewoon in het dagelijks leven! Met een opslag van 4GB en waterdicht tot 1meter is The Dash in te zetten in elke tak van sport. Waar en wanneer u maar wilt. Thuis, onderweg, op de fiets of in de sportschool. The Dash zit u niet in de weg én geeft u daarnaast feedback over uw prestaties.

Bragi is een Duits bedrijf opgericht in 2013 door Nikolaj Hviid. Een jaar later is het bedrijf live gegaan op het crowdfunding platform Kickstarter met hun eerste product: The Dash. Dankzij de combinatie van een slimme, draadloze koptelefoon kan de gebruiker naar muziek luisteren, prestaties bijhouden én communiceren. Met meer dan 16.000 donateurs, die maarliefst 3,4 miljoen USD bijdroegen, werd de campagne van Bragi de meest succesvolle Europese campagne ooit.

“Welkom bij de dageraad van slimme, draadloze technologie.”

Benieuwd naar de mogelijkheden of geïnteresseerd in een demo van The Dash? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvende informatie:
info@bragistore.nl
038-425 40 60
www.bragistore.nl
www.bragistore.be
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.

Xando stapt in papierloos vergaderen

Xando stapt in papierloos vergaderen Zwolle, 28 juni 2016

ZWOLLE – Xando, dé toonaangevende Apple Premium Reseller van Nederland, is een samenwerking aangegaan met digitaliseringsspecialist Decos. Xando gaat daarbij vergaderapplicatie Minuteopnemen in het eigen productportfolio en deze aanbieden op de Nederlandse markt.
Minute is dé digitale vergadertool voor Apple iOS devices van dit moment. Bij Minute staat voorop hoe vergaderingen zo eenvoudig mogelijk gefaciliteerd kunnen worden, volledig digitaal, zonder dat daar enig papier bij komt kijken. Alle benodigdheden voor een vergadering zijn daarbij in de app geconcentreerd op één vergaderpagina voor een perfect overzicht. Met Minute kunnen gebruikers onder andere:

● Mensen uitnodigen voor een vergadering
● Vergaderpunten agenderen
● Documenten delen
● Notities, taken en besluiten afvinken
● Actiepunten verdelen
● Notuleren
● Timers aanzetten het afhandelen van extra belangrijke agendapunten

“We zien steeds meer vraag en mogelijkheden ten aanzien van het aanbieden van zakelijke applicaties op iOS waarmee bedrijven papierloos en efficiënter kunnen vergaderen. Minute is een welkome en logische toevoeging aan het B2B app portfolio van Xando en zal worden aangeboden aan bestaande en nieuwe klanten,” aldus Marcel Honsbeek, directeur van Xando Leiden.

“Met Minute willen we de manier van vergaderen fundamenteel veranderen,” vertelt Martijn Aurik, productmanager van Minute bij Decos. “Mensen vergaderen al honderd jaar op ongeveer dezelfde manier, met een notulist, een voorzitter en met papieren stukken. In Minute kan iedereen zelf punten agenderen en stukken delen, waardoor een notulist niet meer strikt nodig is. Bovendien zijn er geen issues met versies van agenda’s en notulen, omdat iedereen altijd op dezelfde vergaderpagina werkt. Vergaderingen zijn hierdoor efficiënter en productiever, met meer betrokkenheid en samenwerking tussen de deelnemers.”


Over Xando
Xando is een gespecialiseerde en betrokken Apple IT-consultant en leverancier voor bedrijven en instellingen. Professioneel advies, persoonlijke aandacht en service staan voorop. Naast advies en levering van Apple Hardware biedt Xando een breed pallet aan diensten aan rondom Apple. Daarnaast heeft het partnerships met een aantal B2B app partners op iOS. Voor meer informatie www.xando.nl

Over Decos
Decos digitaliseert de wereld en verbindt mensen door informatie. Op deze manier helpt zij bedrijven en overheidsorganisaties vandaag invulling te geven aan de standaard van morgen. Decos, dat zelf 100 procent papierloos werkt, richt zich op informatie- en documentmanagement, real-time samenwerking, duurzaamheid en mobiliteit. Organisaties die reeds gebruik maken van de slimme oplossingen van Decos, zoals de gemeente Amsterdam, KPN, veiligheidsregio Groningen en het Ministerie van Veiligheid en Justitie, werken efficiënter en effectiever samen. Met elkaar geven zij vorm aan de toekomst. Voor meer informatie www.decos.com

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden van Minute? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvende informatie via zakelijk@xando.nl of 071-888 7900.
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.

Xando, Apple Premium Reseller sluit partnership met Showpad uit België

Xando's partnership met Showpad uit België Zwolle, 1 juni 2016

ZWOLLE – Xando, de toonaangevende Apple Premium Reseller van Nederland gaat samenwerken met Showpad, om hun content activatie platform te verkopen in de Nederlandse markt.

Showpad is partner in het Apple Mobility programma en is één van de toonaangevende B2B applicaties op iOS van dit moment. Opgericht in 2011 en met honderden klanten wereldwijd - waaronder BNP Paribas, Coca-Cola Enterprises, Atlas Copco, Johnson & Johnson, Kimberly-Clark en KPN - helpt Showpad elk bedrijf om het potentieel van hun content naar boven te brengen. De huidige oplossing van Showpad zorgt ervoor dat marketing en sales teams op één lijn zitten om zo efficiënt mogelijk samen te werken en de productiviteit te verhogen. Met Showpad kunnen sales teams op consistente wijze de meest relevante content presenteren en kunnen ze meer tijd spenderen bij potentiële en bestaande klanten. Dankzij krachtige analytics krijgen ook marketeers volledig inzicht in welke content het sales team gebruikt en welke impact deze heeft op de eindgebruiker. Verder geeft Showpad de marketeer terug de touwtjes in handen zodat er minder tijd verloren gaat voor sales bij het zoeken naar de juiste content. Op dit moment worden er evenwel nieuwe toepassingen ontwikkeld om de bredere content uitdaging, waarmee elk bedrijf vandaag te maken heeft, aan te pakken.

“Analisten schatten dat 60 tot 70 procent van alle bedrijfscontent (presentaties, brochures, filmpjes enz. voor onder meer salesondersteuning en training) nooit gebruikt wordt. Grotendeels omdat het vaak onvindbaar of gewoon niet relevant is. Showpad werd ontwikkeld om dat probleem op te lossen en er het enige platform van te maken dat de effectiviteit van bedrijfscontent verhoogt door het ongelooflijk eenvoudig te maken om het juiste materiaal te vinden, gebruiken, delen en analyseren” aldus Cedric De Vleeschauwer van Showpad. “We zijn er heel erg van overtuigd dat Xando, als Apple Premium Reseller, een sterke en betrouwbare partner zal zijn voor Showpad om samen de Nederlandse markt verder aan te boren.”

Xando is de gespecialiseerde en betrokken Apple IT-consultant en leverancier voor bedrijven en instellingen. Professioneel advies, persoonlijke aandacht en service staan voorop. Naast advies en levering van Apple Hardware biedt Xando een breed pallet aan diensten aan rondom Apple. Daarnaast heeft het partnerships met een aantal B2B app partners op iOS.

“We zien steeds meer vraag en mogelijkheden ten aanzien van het aanbieden van zakelijke applicaties op iOS waarmee bedrijven, zoals in het geval van Showpad, hun sales organisatie productiever kunnen maken. Showpad is een welkome en logische toevoeging aan het B2B app portfolio van Xando die zal worden aangeboden aan bestaande en nieuwe klanten.” aldus Marcel Honsbeek, directeur van Xando Leiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Showpad? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvende informatie:
Xando Leiden
Zakelijk

Postbus 1097
2302 BB Leiden
071 888 790 0
zakelijk@xando.nl
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.

Xando en Gynzy maken iPads bereikbaar voor het basisonderwijs

Gynzy lanceert samen met Xando Onderwijs - Ginzy iPads. Zwolle, 10 maart 2016

ZWOLLE – Xando en Gynzy maken iPads bereikbaar voor het basisonderwijs

Samen met Apple Solution Expert Onderwijs Xando lanceert Gynzy donderdag 10 maart Gynzy iPads. Gynzy iPads is een aanbod voor basisscholen dat bestaat uit een combinatie van oefensoftware én iPads voor iedere leerling. De kosten zullen niet hoger zijn dan die van reguliere werkboeken.

Gynzy ontwikkelt educatieve software voor het basisonderwijs. Dagelijks maken 75.000 leerkrachten van 4.000 basisscholen gebruik van Gynzy. De implementatiepartner van Gynzy iPads is Apple Solution Expert Onderwijs Xando die vanaf september de naar verwachting duizenden iPads gaat leveren aan het Nederlandse basisonderwijs.

Uit recent onderzoek van Kennisnet, uitgevoerd door de Universiteit Twente en de Radboud Universiteit, blijkt dat moderne onderwijsprogramma's op tablets leerlingen beter laten presteren met rekenen en taal. Ze blijken bovendien een effectief hulpmiddel bij differentiatie. Geen wonder dat bijna de helft van alle basisscholen (47% uit een recent eigen onderzoek) overweegt om tablets aan te schaffen.

Bij Gynzy iPads krijgen leerlingen op basis van hun antwoorden precies die opgaven aangeboden die aansluiten bij hun eigen niveau. De oefensoftware is dus adaptief, waardoor iedere leerling zijn eigen gepersonaliseerde leerroute volgt. Werkboekjes worden daardoor overbodig, terwijl de vertrouwde lesmethode blijft.

Omdat de kinderen op iPads oefenen, worden opgaven automatisch nagekeken. Dat hoeft de leraar dus niet meer te doen. Bovendien heeft de leraar via het dashboard real-time inzicht in de voortgang van alle kinderen. Gynzy heeft op basis van de kerndoelen van het SLO eigen leerlijnen ontwikkeld. Gynzy is zich bewust van de hoeveelheid data die haar software genereert en de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt op het gebied van privacy. Vandaar dat Gynzy het privacy-convenant onderwijs heeft ondertekend.

Gynzy iPads is vanaf komend schooljaar leverbaar. Met Gynzy iPads wordt de iPad bereikbaar voor het hele Nederlandse basisonderwijs, want vanaf 60 euro per jaar heeft ieder kind beschikking over een iPad op school én thuis! De komende dagen zal het onderwijs opgeschud worden door een grootschalige campagne, waarbij Dieuwertje Blok op geanimeerde wijze het aanbod zal toelichten.

Voor meer informatie: Contact Gynzy iPads
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.

Xando zoekt meneer die achter de iPhones bleef hangen..

Help Xando en de Politie onderstaande meneer te vinden! Zwolle, 3 februari 2016

NIJMEGEN – Xando Store Nijmegen zoekt meneer die ‘bleef hangen’ achter twee demo modellen iPhones en deze vervolgens meegenemen.

Ken jij deze man in Nijmegen of omgeving? Op twee februari aan het einde van de middag is onderstaande meneer ‘blijven hangen’ aan twee demo modellen iPhones en heeft deze vervolgens meegenomen, met demo iPhones kun je alleen helemaal niks, echt helemaal niks..

Meneer kwam vaker in de Xando Store Nijmegen en praat gebrekkig Engels. Mocht deze meneer ze willen komen terugbrengen en omwisselen voor betaalde, werkende iPhones dan kan dat!

Heb jij dé gouden tip, Inspector Gadget? Dan krijg van ons een giftcard t.w.v. €50,00!

Bel 024 - 85 03 000 of mail naar
Nijmegen@xando.nl.
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.

Xando, Apple Premium Reseller nu ook in het Westen van Nederland!

Xando, Apple Premium Reseller nu ook in het Westen van Nederland! Zwolle, 12 augustus 2015

ZWOLLE – Xando, de toonaangevende Apple Premium Reseller van Noordoost Nederland, breidt uit met een verkoopkantoor in Leiden van waaruit nu ook het Westen van Nederland optimaal bediend kan worden.

“Xando staat bekend om haar professionele benadering van de zakelijke markt. Een zorgeloos traject bieden, van oriëntatie tot beheer, dat is wat bedrijven willen” aldus Iwijn Hendriksen, oprichter van Xando. “Met de komst van Xando Leiden en Marcel Honsbeek ben ik verheugd dat we deze benadering nu ook in het Westen van Nederland kunnen bieden”.

Xando is de gespecialiseerde en betrokken Apple IT-consultant en leverancier voor bedrijven en instellingen. Bij Xando werken inmiddels ruim 60 mensen waarbij professioneel advies, persoonlijke aandacht en service voorop staat.

Naast hardware en accessoires, staan zakelijke applicaties en allerlei aanvullende mobiele producten en diensten centraal zoals mobile device management oplossingen, data abonnementen en trainingen. Zo is Xando officieel reseller van een aantal geselecteerde hoogstaande B2B apps zoals iHandhaving en Salesboard.

“Op dit moment zien we vanuit de zakelijke markt een toenemende behoefte naar mobiele toepassingen en oplossingen werkend op tablets en smartphones”, aldus Marcel Honsbeek, directeur van Xando Leiden. “De inzet van B2B applicaties op bijvoorbeeld iPads blijkt in de praktijk conversie verhogend en kosten verlagend te werken”. “We zullen ons steeds meer specialiseren als totaalaanbieder van mobiele oplossingen want dat is waar bedrijven behoefte aan hebben”
Meer weten over Xando en Mobiele Oplossingen?
Kijk op Xando en Mobiele Oplossingen

Meer informatie:

Marcel Honsbeek
marcel.honsbeek@xando.nl
0629-079306
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.

Xando Zwolle komt in actie voor Fight Cancer

Xando Zwolle komt in actie voor Fight Cancer. Zwolle, 13 juli 2015

ZWOLLE – Apple specialist Xando Zwolle komt tijdens de Blauwvingerdagen in actie voor Fight Cancer door 50% van de opbrengst te doneren.

Elk jaar worden er op vier woensdagen in juli de Blauwvingerdagen georganiseerd in Zwolle. De grootste braderie van Noord-Oost Nederland! Deze braderie trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers en met circa 450 kramen is er een gevarieerd aanbod voor zowel de toerist als de koopjesjager.

Tijdens deze Blauwvingerdagen op 8, 15, 22 en 29 juli doneert Xando Zwolle 50% van de opbrengsten. Daarnaast kan er extra gedoneerd worden in een donatie pot bij de kraam en is het mogelijk online te doneren via Justgiving.nl

De Blauwvingerdagen vinden verspreid plaats door de gehele binnenstad van Zwolle. Er is een Goededoelenplein waar je kunt deelnemen aan een rolstoelrace, ontdekken hoe het is om een asieldier te zijn of hoe het is om blind te zijn. Daarnaast zijn er veel spannende spelletje op het kinderplein.

Maar waar komt de naam Blauwvingerdagen eigenlijk vandaan? In de Middeleeuwen bestond er een flinke rivaliteit tussen de steden Zwolle en Kampen. De Zwollenaren hadden een bijnaam voor de Kampenaren: Kampersteuren. De naam voor de Zwollenaren was 'blauwvinger' sinds zij meineed gepleegd hadden ten opzichte van de Hertog van Gelre. Een andere verklaring kwam later, toen Zwolle tijdens een wapenstilstand het klokkenspel uit de verbrande toren te koop aanbood aan Kampen. De Kampenaren zouden hiermee akkoord gaan, mits zij mochten bepalen hoe het bedrag werd betaald. Op een dag kwam er een wagen vol met geld: allemaal vierduitstukken en de Zwollenaren kregen blauwe vingers van het tellen van de koperen munten. Blauwvingers werd daarom de bijnaam voor de Zwollenaren.

Tegenwoordig beschouwen de Zwollenaren de naam als een geuzennaam. Ieder jaar worden er zogenaamde Blauwvingerdagen georganiseerd. Op deze dagen is er markt en zijn er allerlei activiteiten.

Winkelpagina Xando Zwolle »
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.

Baker Tilly Berk kiest voor kwaliteit en service van Premium Reseller Xando.

Baker Tilly Berk kiest voor Xando. Zwolle, 15 december 2014

ZWOLLE – Baker Tilly Berk kiest Apple Premium Reseller Xando voor de levering en serviceafhandeling van MacBook Pro’s aan medewerkers.
Bert van der Leeden, directeur Bestuurscentrum, over de keuze voor de MacBook Pro als mobile device voor de medewerkers van Baker Tilly Berk: “Kwaliteit is een van onze merkwaarden en daarmee essentieel in alles wat we doen. Dat geldt ook voor de middelen waar onze mensen mee werken, vandaar deze investering. Xando levert niet alleen een kwaliteitsproduct, maar neemt ons ook werk uit handen door het hele proces, van bestelling tot levering en de nazorg bij reparaties etc. te verzorgen.”

Iwijn Hendriksen, directeur Xando: “De MacBook Pro is een device wat de medewerkers van Baker Tilly Berk zeker gaat helpen om slim, vlekkeloos én met plezier te werken. Voor nu én in de toekomst!” Apple Premium Reseller Xando heeft zich gespecialiseerd in het bieden van advies-op-maat en door de jarenlange ervaring zijn zij in staat om totaalpakketten voor de zakelijk markt, het onderwijs en de consument te bieden.

Bert van der Leeden: “En de combinatie van kwaliteit én het totaalpakket dat zij bieden, maakt Xando voor ons een interessante partij om mee samen te werken. Wij zijn ervan overtuigd dat Xando ons gaat helpen om onze dienstverlening aan ondernemend Nederland te optimaliseren.”

Meer over Baker Tilly Berk »
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.

Zwolle verhuist naar nieuwe locatie!

Zwolle verhuist naar nieuwe locatie! Zwolle, 24 juni 2013

ZWOLLE – Apple Premium Reseller Xando verhuist eind juni naar een nieuwe locatie in de Diezerstraat. Met deze verhuizing zet de Apple reseller in op een grotere toegankelijkheid, een breder productassortiment en meer beleving.

Het vinden van een pand op een A-locatie in Zwolle was niet gemakkelijk. “Verhuizen naar een nieuwe locatie gaat niet over één dag ijs, dat is een heel proces.” aldus Norbert Andringa, commercieel directeur van Xando. “Een geschikt pand op een A locatie heb je niet direct voor het uitkiezen. Met dit pand hebben wij exact gevonden wat we zochten: meer ruimte, een plek midden in de hoofdstraat en een unieke uitstraling,” zo vertelt Andringa enthousiast.

Door de verhuizing verdubbelt het totale winkeloppervlak. Dit zorgt ervoor dat niet alleen Apple producten beter gepresenteerd worden de winkel, maar er zijn ook meer mogelijkheden om de andere merken beter naar voren te laten komen. Nu wordt nog wel eens over het hoofd gezien dat Xando ook andere merken accessoires verkoopt zoals Bose, Bowers & Wilkins en a-Jays.

Xando is de grootste Apple reseller van het Oosten met 50 medewerkers en vestigingen in Zwolle, Nijmegen en Enschede. Vanaf 29 juni zal Xando te vinden zijn op de plek waar eerder kledingwinkel ‘Geddes & Gillmore’ zat.

Winkelpagina Xando Zwolle »
Bekijk de foto's op Facebook »
Contactpersoon voor de pers:
E-mail: marketing@xando.nl
Tel: 038-425 40 60
en vraag naar de marketing afdeling.