In3 termijnen betalenBetaal in3 termijnenBetaal in3 termijnen

Xando biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen. Het eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden.

Het tweede en derde betaaltermijn zal respectievelijk binnen 30 en 60 dagen plaats vinden. Zodat jij die grote aanschaf van die MacBook die jij al een tijdje wilt niet in een keer hoeft te voldoen.

Over In3

Je kent het wel… een product willen kopen dat net buiten het budget valt of een grote uitgave doen op het moment dat het niet uitkomt. Vaak kies je dan voor een alternatief van lagere kwaliteit. Dankzij in3 is dit niet meer nodig. Met in3 betaal je in 3 termijnen, zonder BKR registratie en zonder kleine lettertjes. Bespaar tijd én geld met in3 en investeer in de toekomst.

Supersnelle gegevenscontrole

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer over in3 weten? Bezoek dan www.payin3.nl.

Je Apple-apparaat betalen met in3

Koop je een iPhoneiPadMacBookiMac of Apple Watch tussen de € 100,- en € 3.000,-? Dan kan je ook in 3 termijnen betalen!* Hoe het werkt? Nadat je je aankopen in het winkelwagentje hebt geplaatst, kies je bij de betaalopties voor in3. Het eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden. Vervolgens betaal je na 30 dagen het tweede termijn en na 60 dagen het derde termijn.

*Uitsluitend voor bestellingen binnen Nederland


shop
Onderwijs
shop
Zakelijk