Betaal in3
termijnen.

Xando biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen. Het eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden.

Het tweede en derde betaaltermijn zal respectievelijk binnen 30 en 60 dagen plaats vinden. Betaal je Mac, MacBook, iPad of Apple Watch in 3 termijnen!

Je Apple-apparaat betalen met in3

Die grote aanschaf van die MacBook die jij al een tijdje wilt hoeft je niet in een keer te voldoen, betaal hem in3 termijnen. Hoe het werkt? Nadat je je aankopen in het winkelwagentje hebt geplaatst, kies je bij de betaalopties voor in3. Het eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden. Vervolgens betaal je na 30 dagen het tweede termijn en na 60 dagen het derde termijn.

Supersnelle gegevenscontrole

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer over in3 weten? Bezoek dan www.payin3.nl.

Zakelijk betalen in termijnen

Je kent het wel… een product willen kopen dat net buiten het budget valt of een grote uitgave doen op het moment dat het niet uitkomt. Vaak kies je dan voor een alternatief van lagere kwaliteit. Dankzij in3 is dit niet meer nodig. Met in3 betaal je in 3 termijnen, zonder BKR registratie en zonder kleine lettertjes. Bespaar tijd én geld met in3 en investeer in de toekomst.

*Uitsluitend voor bestellingen tussen de € 100,- en € 3.000,- binnen Nederland. Het is niet mogelijk om een iPhone aan te schaffen met deze betaalmethode.


shop
Onderwijs