Thuis leren en werken

Door een crisis als het corona-virus, heeft het onderwijs in Nederland snel moeten schakelen. Als onderwijsbedrijf begrijpen we uw uitdagingen en kunnen u hierbij ondersteunen op allerlei vlakken. Hieronder beschrijven we de mogelijkheden die we u kunnen bieden in tijden van crisis.

Een device voor iedereen

Of het nu gaat om een iPad, MacBook of ander Apple apparaat, wij kunnen u voorzien van het juiste apparaat. We kunnen ons voorstellen dat u graag zonder fysiek contact uw leerlingen aan de slag wil laten gaan. Wij bieden u de mogelijkheid, om nieuwe apparaten bij uw leerlingen af te leveren, op de door hun bepaald tijdstip.

Beheer en configuratie

Na het leveren van het apparaat is het fijn dat het apparaat geconfigureerd met het lesmateriaal van de school om de leerlingen aan de slag te laten gaan. Wij kunnen op afstand met behulp van Apple School Manager en Jamf School een omgeving op maat voor jullie inrichten die ervoor zorgt dat de juiste content voor de juiste leerling beschikbaar is. Als dit gedaan is, hoeven de leerlingen alleen de iPads nog maar aan te zetten en ze kunnen daarna direct aan de slag!

Advies

Naast lesmateriaal, is het ook prettig om meteen de juiste technische oplossing in huis te hebben om aan de slag te gaan met onderwijs op afstand. Wij weten welke tool de juiste oplossing kan bieden en kunnen hierin adviseren. Dit kan gaan over videobellen, communicatie via chat of zelfs lesmateriaal. We denken graag met u mee, om zo het onderwijs te bieden dat uw leerlingen verdienen!

Benodigde Tools

Naast hardware levert Apple standaard en gratis tools die ook voor thuis leren en werken goed inzetbaar is. Denk aan FaceTime voor videobellen, iMessage om berichten uit te wisselen en Pages/Numbers/Keynote om aan de slag te gaan met office werkzaamheden, zelfs samen! Speciaal voor scholen, geeft Apple 200 GB gratis iCloud opslag in combinatie met beheerde Apple ID’s.

Financiering

Naast de technische mogelijkheid denken we ook graag mee over financiering. We kunnen ons voorstellen dat u op dit moment geen investering wil doen voor de komende vier jaren. Daarom bieden we oplossingen aan, die op verschillende manieren gefinancierd kunnen worden. Er is een oplossing voor de korte termijn, die u voor 9 maanden kunt gebruiken en daarna er van af kunt stappen. Ook zijn er lange termijn oplossingen in de vorm van lease die u voor drie jaar aan kunt gaan. Natuurlijk blijft ook de koop-optie altijd beschikbaar.

Professionalisering

Het onderwijsproces voor de leerlingen gaat door, maar hoe zit dat met leerkrachten? Om ook leerkrachten te ondersteunen bieden we trainingen op maat aan om de leerkrachten aan de slag te laten gaan met Apple apparaten, ook op afstand. 

Waarom Xando?

We hebben jaren lang ervaring met de oplossingen die we bieden. Deze ervaring gebruiken we om ondersteuning te bieden, advies en training te geven en de oplossing op de beste manier te implementeren. Dit betekent dat wij voor, tijdens en na de implementatie altijd klaar staan voor alle vragen en ondersteuning.

Xando Onderwijs

  • >Kwaliteit voor ieder onderwijs
  • >Jarenlange onderwijsexpertise
  • >Wij het advies, u de regie

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Onderwijs