Studentenvoordeel

Vind APR Stores
Studentenvoordeel

Onderwijskorting Xando

Elke MacBook levert ongekende prestaties en is voorzien van geweldige software. Allemaal in een draagbaar design, zodat je je MacBook overal mee naartoe kunt nemen. Zo kun je studeren waar je maar wilt.
Met de onderwijskorting van Xando kunnen betrokkenen van het onderwijs Macs, Software en bepaalde accessoires kopen voor een speciale Prijs. Dus ben jij een student in het hoger onderwijs, een leerkracht, iemand die thuisonderwijs geeft of een andere medewerker van een onderwijsinstelling? Pak dan nu je voordeel met deze kortingen! Ook studenten die net staan ingeschreven bij een universiteit of hogeschool komen voor deze korting in aanmerking. Kopen bij Xando bespaart je dus flink wat geld! Ook jouw Mac voor je studie kopen?
Om te kunnen profiteren van de korting heb je de volgende zaken nodig:
Een geldige studentenkaart of een bewijs van inschrijving. De kaart of het bewijs van inschrijving moet de naam van de institutie dragen. Een identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart)
Bezoek de dichtstbijzijnde Xando winkel of ga voor meer informatie naar www.xando.nl!

Vind een Xando store bij jou in de buurt

Vraag en antwoord

Waar geldt deze actie?

Deze actie geldt in alle Xando winkels, niet bij de Apple Store of online Apple Store.

Wie komt in aanmerking voor deze aanbieding?

Als je een student bent op een universiteit of hogeschool, wat inhoudt dat je bent toegelaten tot een studie of er al één volgt.

Wat betekent het begrip student precies?

Een student is een persoon die een studie volgt en ouder is dan 18 jaar. Ben je jonger dan 18, dan kun je onder begeleiding van je ouder(s) of voogd de aankoop doen.

Wat voor ID moet je meenemen?

Om te kunnen profiteren van de korting heb je de volgende zaken nodig:

- Een geldige studentenkaart of een bewijs van inschrijving. De kaart of het bewijs van inschrijving moet de naam van de institutie dragen.
- Een identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart)

Doen alle Mac modellen mee aan de actie?

De volgende Apple-producten doen mee aan de actie:

- MacBook 12”, MacBook Air en MacBook Pro.
Algemene voorwaarden
  • De actie is alleen geldig voor studenten die een HBO- of universitaire studie volgen.
  • Alleen met een geldig identiteitsbewijs en inschrijving van de studie, of studentenkaart met de naam van de institutie erop, kan er worden deelgenomen aan de actie.
  • Een maximum van 1 Mac per student is toegestaan.
  • De actie geldt op alle Mac modellen.
  • Xando is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in deze uitgave. Prijs-, model-, technische of tekstuele wijzigingen voorbehouden.
    Copyright © 2015 Xando
APR logos