Xando Support

De beheeromgeving is ingericht, de apparaten worden gebruikt door de leerlingen en leerkrachten en er is een verzoek om iets aan te passen, wat nu? We bieden handleidingen aan zodat er altijd de mogelijkheid is zelf zaken aan te passen in de beheeromgeving en daarnaast is het altijd mogelijk om trainingen te volgen om betrokkenen hierin wegwijs te maken.

Er niet altijd tijd is om zelf het beheer te doen. Daarom bieden wij Xando Support aan.

Support Basis

Ben je goed op de hoogte van de mogelijkheden en kun je zelf aan de slag met de meeste zaken in het beheersysteem? Dan is Xando Support basis de beste optie. Hiermee ben je ervan verzekerd dat technische problemen altijd worden opgelost. Daarnaast biedt Xando handleidingen aan waarmee problemen zelfstandig opgelost kunnen worden. Deze vorm van support is standaard inbegrepen bij de Jamf School licentie.

Xando Support Compleet

Weet je niet altijd hoe je bepaalde zaken aanpakt in het beheersysteem? Of is er weinig tijd om zelf configuraties uit te voeren? Dan is Xando Support Compleet de beste optie. Hiermee is de school ervan verzekerd dat alle problemen rondom beheer worden opgelost, ongeacht het type vraag. Weet u even niet meer hoe een app toevoegt? Geen probleem! Schiet een ticket in en wij lossen het op. Daarnaast zullen wij pro-actief een aantal veelvoorkomende zaken oppakken zoals het vernieuwen van certificaten binnen de omgeving. Ook telefonische ondersteuning is inbegrepen. Een belangrijk onderdeel is de verwachting in reactie- en oplostijd. Deze communiceren wij in ons supportmodel zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem contact met ons op!

Voordelen Xando
Support Compleet

Support voor alle problemen, ook didactische vragen, bijvoorbeeld: “Welke app kan ik het beste gebruiken, Klaslokaal of Jamf Teacher?”

  • Ticketsysteem
  • Maandelijkse rapportages
  • Reactie- en oplostijd op basis van impact
  • Telefonische ondersteuning
  • Kosteloze support op afstand
  • Pro-actieve communicatie over veelvoorkomende zaken zoals verlopen certificaten
  • Gereduceerde kosten voor support op locatie

Lees meer over Klaslokaal en Apple in het onderwijs op onze schoolwerk pagina!

shop
Onderwijs