Online Schoolportaal

Xando heeft een Online SchoolPortaal wat het bestellen van producten en de beschikbaarheid van onze diensten 24x7 beschikbaar maakt. 

Op maat

Dit portaal wordt volledig op maat voor uw school geconfigureerd.

Xando kan voor een school of een groep scholen een webshop inrichten zodat de leerlingen op een gemakkelijke manier de door de school voorgestelde apparaten & accessoires kunnen bestellen. Deze webshop wordt voorzien van het Logo van de school om herkenbaarheid voor de leerlingen te bevorderen. Deelnemers ontvangen een voor deze webshop te gebruiken inlog code. 

Assortiment

Wanneer de school ervoor kiest om b.v. een beperkt aantal iPads voor te stellen, kan Xando zorgen voor een inlog waarbij de deelnemer automatisch het voor hem/haar voorgestelde product te zien krijgt (met bijbehorende eventuele school-bijdrage). In geval van een bijdrage vanuit school zijn er verschillende oplossingen. Zo kan bijvoorbeeld de factuur naar de school verstuurd wordt terwijl een eventuele meerprijs met de leerling verrekend wordt. Indien gewenst bestaat de mogelijk om leerlingen een individuele kortingscode te verstrekken die verrekend wordt met de school.

Benieuwd naar onze oplossingen? Neem gerust contact met ons op.

shop
Onderwijs