Beheer

Apple apparaten staan bekend om haar gebruiksvriendelijkheid. Xando biedt oplossingen aan, waarmee het beheer van Apple apparaten eenvoudig blijft. Wij gebruiken de mobile device management tools: Jamf School en Apple school manager. Met onze jarenlange ervaring zijn we de perfect partner om jullie te begeleiden met het proces om op eigen benen te gaan staan.

Advies

Voordat u overgaat tot implementatie van de Apple apparaten, zal Xando u adviseren over het gebruik.  We zullen advies geven over beheer, implementatie, training en alle zaken die belangrijk zijn bij het in gebruiknemen van Apple apparaten in uw organisatie. Dit gebeurt altijd vanuit het oogpunt: ‘U de regie, wij het advies’.

Implementatie

Met de oplossingen die Xando aanbiedt krijgt u een zero touch configuration experience. Hiermee willen we zeggen dat het apparaat uit de doos aangezet kan worden en meteen gebruikt kan worden in de klas. In dit proces zal Xando jullie begeleiden. 

Training & ondersteuning

De MDM-oplossing zal misschien nieuw zijn voor uw organisatie. Daarom biedt Xando de mogelijkheid om uw ICT-afdeling, leerkrachten en alle andere betrokkenen te trainen. Natuurlijk is geen enkele organisatie hetzelfde, wij leveren hierin dan ook altijd maatwerk.

U krijgt van ons de beste ondersteuning. Dit kan op locatie, telefonisch, digitaal of in de vorm van een training.

Mobile Device Management

Jamf school een een mobile device management systeem die speciaal ontworpen is voor scholen en waarbij gebruiksvriendelijkheid en gemak voorop staat.

Benieuwd hoe we u kunnen begeleiden bij de transitie naar onderwijs van vandaag?

Xando Onderwijs

  • >Kwaliteit voor ieder onderwijs
  • >Jarenlange onderwijsexpertise
  • >Wij het advies, u de regie

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Onderwijs