Advies

De maatschappij verandert continu, het onderwijs ook. Hoe geeft u digitale technologie in dit krachtenveld de relevante rol die bij uw onderwijsvorm past? Als onderwijsadviseurs stippelen we met u uit hoe u de juiste stappen zet naar onderwijs van vandaag. 

Adviseur, coach en gesprekspartner 

Klop bij ons aan met een acuut probleem of ga in gesprek over draagvlak en planning in relatie tot de effectieve inzet van technologie. De samenwerking kan de vorm krijgen van een projectgroep, workshops of bijvoorbeeld inspiratiesessies om uw leraren te begeleiden in hun ontwikkeling. Onderwerpen zijn ondermeer het leerproces, professionele ontwikkeling, het omgevingsontwerp en het meten van de voortgang. 

Team van onderwijsexperts 

Ons team van onderwijsexperts stelt gedegen kennis van zaken in dienst van uw onderwijsinstelling, visie en doelen. Denk bijvoorbeeld aan een curriculumspecialist, trainers en docenten of een persoonlijke account manager. Ons team is samengesteld uit mensen die theorie en praktijk effectief combineren, thuis zijn op het snijvlak van onderwijs en Apple producten. Het resultaat: onderwijs met het rendement dat u beoogt. 

Begeleiden is meer dan adviseren 

Stel uw vragen over onderwijs en technologie aan Xando Onderwijs. U kunt het volledige speelveld bij ons onderbrengen. Dat begint met advisering, coaching en richting geven. Een traject waar we zorgvuldig tijd, aandacht en energie aan besteden. Vervolgens kunnen we als projectleider optreden, waarbij we de hele implementatie, de levering van alle Apple hard- en software, de trainingsprogramma's en de complete support voor u kunnen oppakken. 

Benieuwd hoe we u kunnen begeleiden bij de transitie naar onderwijs van vandaag?

Xando Onderwijs

  • >Kwaliteit voor ieder onderwijs
  • >Jarenlange onderwijsexpertise
  • >Wij het advies, u de regie

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Onderwijs