Xando Onderwijs, uw ervaren onderwijsexpert

Het onderwijs van vandaag is meer dan een voorbereiding op de toekomst. Onderwijs moet betekenis hebben en persoonlijke ambities aanspreken. Xando Onderwijs kan u als geen ander helpen uw onderwijskwaliteit te verhogen, ondersteund door Apple-producten en diensten.

Schrijf u in voor onze onderwijs nieuwsbrief

Dé ervaren onderwijspartner

Hoe combineert u onderwijs met technologie? Met Xando Onderwijs kunt u uw ambities op dat vlak volop waarmaken. Van visiebegeleiding tot training en van implementatie tot ondersteuning. Op basis van jarenlange ervaring en expertise geven we onze oplossingen blijvende betekenis voor uw onderwijs. Grotendeels op eigen kracht, maar ook samen met onderwijsexperts. Het resultaat: maatwerk.
Onderwijs Zakelijk

Uw Apple Expert

Voor het onderwijs

• Kwaliteit voor ieder onderwijs
• Jarenlange onderwijsexpertise
• Wij het advies, u de regie

Onze visie op eigentijds onderwijs

De wereld verandert in een rap tempo en het onderwijs verandert mee. Het is voor scholen erg belangrijk om ontwikkelingen in de maatschappij en het werkveld te volgen, zodat leerlingen klaar zijn voor de maatschappij waarin ze terecht komen als ze de school verlaten.

Leerling

Het gebruik van technologieën in het onderwijs zorgt ervoor dat leerlingen op een eigen manier kunnen leren en behalve lessen te consumeren, nu ook veel gemakkelijker zelf gaan creëren. Door gebruik te maken van digitale lesstof kan leren interactief gemaakt worden en kunnen leerlingen overal aan het werk.

Management

Wij adviseren en ondersteunen scholen bij het ontwikkelen van hun visie op het gebied van technologie in het onderwijs en maken met u een roadmap vanaf de eerste aanzet tot en met het uitrollen van de apparaten en het werken ermee in de klas.

Docent

In het onderwijs is steeds meer aandacht voor de individuele mogelijkheden en leerbehoefte van de student. De rol van de docent is daardoor behoorlijk in snel tempo aan het veranderen. De docent krijgt een steeds belangrijker coachende rol om de leerlingen te begeleiden. Hierbij kan goed gebruik van ICT middelen een belangrijke ondersteuning zijn. Het is daarbij natuurlijk van belang dat technologie geen drempel mag zijn voor de docent. Xando begeleidt docenten om hun weg te vinden in de mogelijkheden die hierin zijn. Hierbij zorgen we in eerste instantie ervoor dat technologie geen drempel is en vervolgens maken we samen met de docenten de vertaalslag naar hun eigen lespraktijk.

Hart voor het onderwijs

Met Xando Onderwijs kiest u voor betrokken onderwijsexperts. Enthousiast, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vakmensen, die alles weten van Apple technologie. We staan middenin het onderwijs van vandaag, daar ligt onze affiniteit. Een waardevol fundament voor de meest logische verbinding tussen Apple-oplossingen en uw onderwijsvisie- en doelen. Onze Apple Learning Specialists werken zelf ook in het onderwijs. Benieuwd hoe samenwerken met Xando Onderwijs voor u kan uitpakken? Een inspirerend en uiteraard vrijblijvend gesprek met ons kan u een goed idee geven.
Vier in balans

Uw partner in onderwijs en technologie

Als expert in onderwijsontwikkeling begeleiden we scholen en opleidingen al jaren. We hebben aan de wieg gestaan van de eerste projecten met Apple in het onderwijs. Belangrijk: we spreken uw taal. Wat betekent dat voor úw onderwijs?

Alles voor het individu

Iedereen leert op z'n eigen manier. De specifieke leermethode en leeromgeving vragen om meer maatwerk en variatie. Apple’s technologie is een bewezen instrument om persoonlijker onderwijs mogelijk te maken en totaal nieuwe leerervaringen te creëren. Het resultaat: betere motivatie en op individuele wijze leren, waardoor talent en vaardigheden zich beter kunnen ontplooien.

Onderwijs betekenis geven

Onderwijs moet meer zijn dan simpelweg een voorbereiding op de toekomst. Leren moet betekenis hebben en appelleren aan de persoonlijkheid en ambities van de leerling of student. Hetzelfde geldt voor kennisoverdracht door de leerkracht of docent. Xando Onderwijs kan u daarbij helpen met maatwerk. Hoe? We informeren u graag.

Over onderwijsontwikkeling

"O, zit dat zo" of "Aha!" Op dit soort momenten wordt vaak iets nieuws geleerd. Technologie maakt het mogelijk de wereld om ons heen te onderzoeken en de nieuwsgierigheid te prikkelen. Zo wordt kennis op een boeiende manier overgedragen, maar ook zelf vergaard. Al doende kun je dingen leren en nieuwe kennis construeren. Individueel, of juist samen met anderen.

Xando Onderwijs bewaakt uw autonomie

Ict wordt niet altijd als een abc'tje ervaren. Het leidt snel af en werkt afhankelijkheid van een ict-partner in de hand. Dergelijke twijfels begrijpen we als onderwijsexpert heel goed. U wilt bij voorkeur zelf de regie. Daarom maken we onszelf graag overbodig. We adviseren en begeleiden u bij het proces om de kracht van ict autonoom op uw onderwijs te kunnen toepassen.

Meer informatie

Neem contact op over wat Xando voor uw school kan betekenen.

Xando onderwijs

Victor van der Plas Business Manager

Mireille Relou Education Sales
Jeremy Palsenburg Education Sales
Ruud Brouwer Education Sales
Hans Scheer Education Sales
Stef Heeling Education Sales & Apple Learning Specialist
Ko Smidt Education Specialist &
 Apple Learning Specialist

René Slager Technical Staff
Pieter Hoekstra Technical Staff
Hans Dol Technical Staff
- Telefoon: 038 - 425 40 60
- E-mail: onderwijs@xando.nl