Leiderschap

De meest innovatieve scholen wereldwijd die wij kennen, hebben één ding gemeen: krachtig leiderschap. De leiders zetten zich volledig in om alle mogelijkheden te onderzoeken en de kloof te overbruggen tussen de huidige levens van de leerlingen en de toekomst die ze als schoolverlaters of afgestudeerden tegemoet gaan. Hun visie geeft vorm aan de gehele schoolgemeenschap en de cultuur op de school. Deze leiders kunnen uitstekend communiceren. Ze kunnen alle belanghebbenden enthousiasmeren. Ze stellen zinvolle doelen om voortgang te herkennen, successen onder de aandacht te brengen, bij te sturen en te blijven innoveren.

Innoveren

Leidinggevenden hebben als taak strategieën uit te zetten voor visie, cultuur, capaciteit, team, gemeenschap, financiën en meting. Met deze elementen kunt u innovatie op het gebied van leren, lesgeven en de leeromgeving sturen en vormgeven.

Roadmap

Op het gebied van planning, realisatie en inzicht heeft Xando de juiste competenties om uw school te adviseren. Om een optimale planning te realiseren ontwikkelt Xando samen met de school een Roadmap, waarin de planning die hoort bij de meerjarenvisie wordt vastgelegd. Daarbij worden mijlpalen gesteld en doelen geformuleerd die het meerjarenplan ondersteunen. Daarom garanderen wij uw project in-time en in-place te kunnen plannen en te kunnen realiseren.

Visiebegeleiding

Door scholen met visiebegeleiding te ondersteunen en professionalisering kan Xando de organisatie helpen te transformeren naar een moderne vorm van onderwijs. Xando heeft daarvoor een aantal training- en coachingtrajecten ter beschikking. Xando beschikt over een team specialisten met specifieke expertise en ervaring in het onderwijs en met Onderwijs (1:1) projecten.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze Apple Education Specialists voor meer informatie.

Xando Onderwijs

  • >Kwaliteit voor ieder onderwijs
  • >Jarenlange onderwijsexpertise
  • >Wij het advies, u de regie

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Onderwijs