Leerkrachten & Docenten

Apple devices kunnen van grote waarde zijn in de klas. Hierbij is het belangrijk, dat leerkrachten de juiste ondersteuning krijgen. Er zijn lesprogramma’s ontwikkeld speciaal voor de leerkracht om programmeer skills en creatieve vaardigheden te integreren in het onderwijs. Naast deze lesprogramma’s is er ook aanbod om beter te leren werken met de iPad en Mac en zijn er programma’s waar leerkrachten van elkaar kunnen leren. 

Iedereen is creatief

Dit lesprogramma is een verzameling projecthandleidingen om kinderen hun ideeën te laten ontwikkelen en te presenteren met behulp van illustratie, fotografie, muziek en video. Dit helpt leerkrachten om op een leuke en relevante manier deze thema’s te integreren in lessen.

Iedereen kan programmeren

Naast het creatieve programma is er ook een volledig lesprogramma ontwikkeld om aan de slag te gaan met programmeren in de klas. Leren programmeren is essentieel voor leerlingen om aan de slag te gaan met technologie. Naast programmeren in de vorm van puzzels is er ook een lesprogramma om aan de slag te gaan met de programmeertaal Swift. Het is zelfs mogelijk om hier een certificaat voor te verdienen.

Apple Teacher

Apple Teacher is een gratis programma voor profes­sionele ontwikkeling en zelfstudie. U bouwt vaardigheden op met iPad en Mac die u direct kunt toepassen op activiteiten met uw leerlingen. Na het volgen van programma’s binnen Apple Teacher krijgt u erkenning in de vorm van badges.

Apple Distinguished Educators & Schools

Innovatieve leerkrachten over de hele wereld delen hun expertise met behulp van boeken, chats en iTunes U. Leer van deze leerkrachten over verschillende onderwerpen. Ook zijn er scholen die technologie met succes hebben geïmplementeerd in de klas. Op deze scholen kunt u ontdekken hoe u Apple devices succesvol toepast.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze Apple Education Specialists voor meer informatie.

Xando Onderwijs

  • >Kwaliteit voor ieder onderwijs
  • >Jarenlange onderwijsexpertise
  • >Wij het advies, u de regie

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Onderwijs