Financiering

Er zijn verschillende manieren voor de financiering van de iPad in het onderwijs. De onderwijsinstelling of de ouders en leerlingen kunnen zelf de iPad aanschaffen. De onderwijsinstelling of de ouders en leerlingen kunnen de iPad ook leasen. Tevens is er een periodieke vervanging van de digitale leermiddelen mogelijk. Bij de vervanging van de digitale leermiddelen ontvangt iedereen periodiek een nieuwe iPad met daarbij een onderwijs-proof iPad-hoes. Er is altijd toegang tot de nieuwste applicaties en de iPad valt onder de iPad garantie. Tevens kan de iPad verzekerd worden tegen diefstal en schade.

Aanschaffen van iPads

De onderwijsinstelling kan de iPads inkopen of de ouders en leerlingen schaffen de iPad zelf aan. Dit kan zonder inmenging van de onderwijsinstelling en de ouders en leerlingen zijn zelf eigenaar. Daarnaast is er de optie om de iPad in termijnen te betalen. Een nadeel dat kleeft aan de aanschaf van de iPads door de onderwijsinstelling is dat de bestelling vaak moet worden aanbesteed. Wanneer de ouders en leerlingen verantwoordelijk zijn voor de aanschaf dan kan er sprake zijn van een ontoereikend budget.

Benieuwd hoe we u kunnen begeleiden bij uw route van innoveren?

Leasen van iPads

Voor het leasen van de iPad is meestal geen aanbesteding nodig. Zo kan de iPad direct geleverd worden zonder dat er eerst financiële middelen nodig zijn. De school of de ouders kunnen zelf de iPad leasen zonder bemiddeling van de onderwijsinstelling. Daarnaast bestaat er ook bij het leasen van de iPad de mogelijkheid om in termijnen te betalen. De keerzijde van het leasen van de iPad is dat er rente moet worden betaald. Daarnaast is de iPad niet in eigendom van de persoon. Lease kan zelfs goedkoper zijn dan kopen door de restwaarde van de iPad in mindering te brengen op de leaseprijs.

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw bedrijf.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple devices voor je bedrijf.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »

shop
Onderwijs