Xando Onderwijs

De partner in onderwijs en technologie

Apple Teacher

Videoverslag van een bovenschools leertraject Apple Teacher bij stichting Opspoor om leerkrachten te ondersteunen bij hun route van innoveren. Gedurende een schooljaar leerden ze tijdens zes middagen technologie effectief te integreren in hun dagelijkse onderwijs.

Xando heeft hart voor het onderwijs

Als expert in IT-oplossingen in het onderwijs begeleiden we scholen en opleidingen al jaren. Met Xando kiest u voor betrokken experts uit het onderwijs. Enthousiast, ervaren en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Xando het advies, u de regie

Met verstand van onderwijs geven wij als Apple Education Specialist advies in hoe u de technologie in kunt zetten. Met passend advies ondersteunen we dagelijks honderden scholen. Onze aanpak garandeert autonomie, zodat de focus op het onderwijs bewaard blijft.

Xando ademt technologie en onderwijs

Wij zijn altijd in beweging om ontwikkelingen in het onderwijs om te zetten naar innovatieve oplossingen. Samen kiezen we de juiste technologie en brengen we dit tot leven in het klaslokaal.

Wij kunnen u als geen ander helpen uw onderwijskwaliteit te verhogen, ondersteund door Apple-producten en diensten. Benieuwd hoe samenwerken met Xando voor u uit kan pakken? Neem contact op voor een inspirerend en vrijblijvend gesprek!

Thuis leren

Thuis leren en werken heeft de laatste tijd in een snel tempo onze manier van werken en leven veranderd. Xando denkt graag mee over de mogelijkheden hiervoor. Klik hier om meer te lezen over onze oplossingen!

Xando Onderwijs

  • >Kwaliteit voor ieder onderwijs
  • >Jarenlange onderwijsexpertise
  • >Wij het advies, u de regie

Bel ons voor een afspraak

038-425 40 60

shop
Onderwijs