Apple Onderwijs

Xando, jouw partner in onderwijs & technologie

Als expert in IT-oplossingen in het onderwijs begeleiden we scholen en opleidingen al jaren. Met Xando kiest u voor betrokken experts uit het onderwijs. Enthousiast, ervaren en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij het advies, u de regie

Met verstand van onderwijs geven wij als Apple Education Specialist advies in hoe u de technologie in kunt zetten. Met passend advies ondersteunen we dagelijks honderden scholen. Onze aanpak garandeert autonomie, zodat de focus op het onderwijs bewaard blijft.

Ademt technologie en onderwijs

Wij zijn altijd in beweging om ontwikkelingen in het onderwijs om te zetten naar innovatieve oplossingen. Samen kiezen we de juiste technologie en brengen we dit tot leven in het klaslokaal.

Wij kunnen u als geen ander helpen uw onderwijskwaliteit te verhogen, ondersteund door Apple-producten en diensten. Benieuwd hoe samenwerken met Xando voor u uit kan pakken? Neem contact op voor een inspirerend en vrijblijvend gesprek!


Iedereen een eigen iPad

Met gemak zetten we bij u de bestelde iPads op de stoep. Maar nog liever gaan we met u in gesprek over uw route van innoveren. Voor goed advies neem contact op met Xando Onderwijs.

Aanbieding is inclusief

 • Eerste jaar Premium support
 • Xando Protection Cover
 • Eerste jaar beheer via Jamf School


  Xando Onderwijs

  Apple Teacher

  Videoverslag van een bovenschools leertraject Apple Teacher bij stichting Opspoor om leerkrachten te ondersteunen bij hun route van innoveren. Gedurende een schooljaar leerden ze tijdens zes middagen technologie effectief te integreren in hun dagelijkse onderwijs.

  Xando Onderwijs

  • >Kwaliteit voor ieder onderwijs
  • >Jarenlange onderwijsexpertise
  • >Wij het advies, u de regie

  Bel ons voor een afspraak

  038-425 40 60

  shop
  Onderwijs