Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

BeatsX Earphones - Satijnzilver

Beschikbaarheid: In voorraad

119,95
Of 12x € 10,62
  • Productomschrijving
  • Beoordelen
  • Extra informatie

Details

De BeatsX-oordopjes zijn perfect draadloos gezelschap. Geniet de hele dag door van een authentiek, helder geluid met een batterij die tot wel 8 uur meegaat. Met Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 2 uur afspelen wanneer de batterij bijna leeg is. De unieke Flex-Form-kabel is eenvoudig op te bergen en biedt urenlang draagcomfort. De verschillende oordopjes en oorclips zorgen voor een persoonlijke pasvorm en stabiliteit.

DRAADLOOS ZOALS HET BEDOELD IS
BeatsX werkt net zo hard als jij. Het lichte en compacte design maakt deze oordopjes tot het perfecte draadloze gezelschap. De instelling verloopt vrijwel automatisch: zet hem aan en houd hem bij je iPhone. Vervolgens kun je gelijktijdig verbinding maken met je Apple Watch, iPad en Mac*. Dankzij de Bluetooth-technologie Class 1 volgt BeatsX je overal met een geweldige draadloze efficiëntie.

GELUID DAT JE BIJBLIJFT
BeatsX biedt een authentiek, helder geluid met optimale geluidsisolatie voor een intense luisterervaring. Het innovatieve akoestische ontwerp garandeert een zuivere weergave van hoge tonen en een vervormingsvrije bas voor de meest natuurlijke klank in een breed scala aan muziekstijlen.

PASSEND BIJ JOUW STIJL
Het compacte en comfortabele design van BeatsX biedt urenlang draagplezier, of je de oordopjes nu in je oor doet of ze gewoon om je nek laat hangen. De unieke Flex-Form-kabel zorgt voor een flexibele pasvorm, diverse soorten oordopjes bieden persoonlijk comfort en oorclips zorgen voor extra stabiliteit. En als je ze niet draagt, zorgen de magnetische oordopjes dat de kabel niet in de war raakt en eenvoudig kan worden opgerold en opgeborgen.

ALTIJD BESCHIKBAAR
Met een batterij die 8 uur meegaat en de efficiënte Apple W1-chip is BeatsX altijd klaar voor gebruik. Dankzij Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 2 uur afspelen. Met RemoteTalk kun je oproepen beantwoorden via de ingebouwde microfoon, muziek afspelen, het volume regelen en Siri activeren. De handige knoppen zorgen dat je gemakkelijk kunt schakelen terwijl je doet wat je moet doen. BeatsX is het perfecte draadloze gezelschap, op maat gemaakt voor jouw leven.

*Vereist een iCloud-account en macOS Sierra, iOS 10 of watchOS 3

Extra informatie

Geschikt voor Nee
Kleur Zilver
Opslag capaciteit niet van toepassing