Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Alles in één, één in alles!

Bent u al langere tijd opzoek om de iPhone, iPad of Mac op een volwassen manier te integreren in uw bedrijf of onderwijsinstelling? Xando realiseert dit samen met u voor elke educatieve en zakelijke omgeving in Nederland en België. Xando informeert, ondersteund, begeleid en traint u en uw medewerkers in het gebruiken van het Volume Purchase Program.

Voorzie al uw medewerkers en leerlingen van alle benodigde apps en programma’s zodat ze altijd in het bezit zijn van alle tools om het leer- en werkproces optimaal te realiseren. Het Volume Purchase Program biedt bedrijven en onderwijsinstellingen volledig eigendom en beheer van apps en programma’s.

Of uw bedrijf of instelling nou 20 of 1.000 medewerkers heeft, Xando helpt u bij het opzetten en begeleiden van het Volume Purchase Program. Het zoeken, aanschaffen en beheren van apps en programma’s was nog nooit zo makkelijk! Onze specialisten staan klaar om u vrijblijvende informatie te verschaffen over de mogelijkheden in uw bedrijf of onderwijsinstelling.

Met het juiste beheer, waar Xando u in begeleid kunt u uw bedrijf en/of instelling naar een hoger niveau brengen. Geen kostbare uren verspillen aan het installeren van de apparatuur voor uw medewerkers of leerlingen, geen hoge stapels giftcards aanschaffen met een instructiebrief wat ze wel en niet moeten aanschaffen. In een handomdraai kunt u alles beheren, installeren en onderhouden. Koopt u meer dan 20 stuks dan ontvangt u vervolgens 50% korting..

Xando begeleid trainingen in het werken met Volume Purchase Program en Mobile Device Management (MDM), bied totaalpakketen en staat altijd klaar met service en ondersteuning voor u en uw bedrijf of onderwijsinstelling.


Volume Purchase Program plus punten:
• Via inwisselcodes materiaal rechtstreek onder gebruiker distribueren;
• App eenvoudig verspreiden terwijl ze volledig in uw eigendom en beheer blijven;
• Buiten de gebruiker om apps draadloos en automatisch installeren.


Zo gemakkelijk is het:
1. Volume Purchase Program account aanmaken met Apple-ID en D-U-N-S nummer;
2. Configureer de instellingen voor de beheerders;
3. In de VPP-store benodigde materialen selecteren, aantallen en transactie voltooien;
4. Apps distribueren onder verschillende gebruikers via MDM-oplossing.


Voorbeeld case:
U heeft voor uw 35 leerlingen iPad’s gekocht, al deze leerlingen hebben een aantal standaard applicaties en programma’s nodig. U kunt deze handmatig één voor één aanschaffen en uren besteden aan het instaleren van deze applicaties. Of u meld u aan voor het Volume Purchase Program en Mobile Device Management (MDM), schaft alle applicaties en programma’s in één keer aan, ontvangt daardoor ook nog eens korting en installeert alles in een handomdraai. Vertrek een leerling? Dan de-installeert u deze applicaties en programma’s om vervolgens bij uw nieuwe leerlingen te installeren. U blijft in beheer van al uw investeringen.


Download hier de Volume Purchase Program-handleiding.

Hier kunt u nog meer informatie lezen over het Volume Purchase Program.