Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Inruilservice

Inruilen

Inruilservice van Xando

 


Je hebt een Mac, iPad en/of iPhone, maar door alle verbeteringen in de nieuwe modellen vind je het wel tijd voor een nieuwe? Lever je Mac, iPad en/of iPhone in bij Xando en wij verrekenen de inruilwaarde op het nieuwe model! Neem dan je Mac, iPad en/of iPhone mee naar één van onze winkels. Onze medewerkers zullen de waarden van je inruil device bepalen.


Hoe ruil ik mijn apparaat in?

 


1. Kom met jouw huidige Apple-apparaat, en de oplader, naar een van onze Xando winkels in Enschede, Nijmegen of Zwolle.
2. Laat een Xando medewerker jouw Apple-apparaat taxeren (onderstaande inruilwaarden zijn een indicatie van de maximale inruilwaarden).
3. Ga je akkoord met de taxatiewaarde, dan is dit het bedrag dat we verrekenen met het door jouw te kiezen nieuwe Apple-apparaat.


Gegevens verwijderen

 


Voordat je jouw Apple-apparaat inruilt, kunnen we je helpen om alle data veilig over te zetten op je nieuwe, en te verwijderen van je huidige apparaat. Op je nieuwe Apple-apparaat geeft Xando je 2 jaar garantie. Is er iets waar je niet uitkomt? In een van onze Xando winkels kun je altijd terecht voor training, service en ondersteuning.


Hoeveel inruilwaarde heeft mijn toestel?

 


iPhone tot wel € 730,-
iPad tot wel € 780,-
iMac Pro tot wel € 2167,-
MacBook Pro tot wel € 1250,-
Mac Mini tot wel € 240,-


Wanneer kan ik gebruik maken van de inruilserivice

 


Onze medewerkers bepalen de inruilwaarden aan de hand van een Grade systeem:
Grade A - Alles werkend, batterij boven de 75%, geen gebruikerssporen
Grade B - Alles werkend, batterij boven de 75%, met gebruikerssporen zoals krasjes en deukjes op de behuizing
Grade C - Batterij onder de 75%, met gebruikerssporen zoals krassen op het LCD, deukjes en krasjes op de behuizing
Grade D - Defecte onderdelen, vlekken in het LCD, imitatie onderdelen, batterij onder de 75%

Staan alle lichten op groen en lever je een grade A of B toestel in? Onze medewerker helpt je direct met het uitzoeken van een nieuw device.


Goed om te weten?

 


De inruilwaarden worden regelmatig geüpdatet. De prijs die door de Xando medewerker in de winkel wordt bepaald bij de taxatie is leidend. OSX en iOS apparaten dienen met kabel en adapter ingeleverd te worden. iMac en iMac Pro dienen met alle bijgeleverde accessoires ingeleverd te worden.
Maak thuis altijd eerst een back-up van je data, zodat je jouw gegevens niet kwijtraakt.
Zorg er altijd voor dat ‘Zoek mijn iPhone/iPad/Mac’ uitgeschakeld is. Dat doe je via Instellingen (iOS) / Systeemvoorkeuren (Mac) -> Wachtwoorden en accounts (iOS) / Internet-accounts (Mac) -> iCloud -> Zoek mijn iPhone/iPad/Mac.
Wanneer je Apple-apparaat onderdelen bevat die niet door Apple gecertificeerd zijn, of open is geweest bij een niet door Apple gecertificeerd servicepunt, dan wordt deze maximaal gewaardeerd op conditie D.
Je apparaat versturen we naar een partner, waar deze gerecycled of hergebruikt wordt.

Momenteel is het nog niet mogelijk om iPod en Apple Watch in te ruilen. In een later stadium zullen deze ook ingeruild kunnen worden bij Xando.

 

*Actie is geldig van 1 april tot en met 30 juni 2020. Neem dan je Mac, iPad en/of iPhone mee naar één van onze winkels en wij verrekenen de inruilwaarden direct op je nieuwe aankoop. Onze medewerkers zullen de waarden van je inruil device bepalen aan de hand van een grade systeem. Wanneer de klant geen gebruik wilt maken van de overzetservice is het bedrag van de overzetservice niet te verrekenen met de aanschaf waarde van het product. Voor meer informatie en voorwaarden kun je terecht op www.xando.nl/inruilservice. Bestellingen en aankopen die niet voldoen aan de gestelde voorwaarden zullen niet worden uitgevoerd. Zolang de voorraad strekt. Afwijkingen in prijzen, tekst en afbeeldingen voorbehouden. Voordelen combineren is niet mogelijk.