iMember bij Xando

Ben jij al iMember?

iMember is een persoonlijke service die wordt aangeboden aan iedereen die een Mac, iPad of iPhone heeft aangeschaft bij Xando Apple Premium Reseller. Als iMember krijg je professionele ondersteuning en advies voor het gebruik van je nieuwe aanwinst. Vanaf het installeren tot en met het realiseren van concrete projecten.

Log hier in op jouw iMember

iMember groepstrainingen - iLearn

iLearn

De Apple Expert uit je eigen buurt!

Voor wie alles over de Apple producten wil leren is er iLearn. In deze workshops voor alle gebruikers, ervaren of juist niet, ontdek je alle mogelijkheden van je Mac, iPhone of iPad. Je leert er de ins en outs van het apparaat, de basisbeginselen van apps en nog veel meer.

Ontdek met iLearn hoe je je tekstdocument, spreadsheet of presentatie perfectioneert of leer hoe het opzoeken en downloaden van muziek, films en boeken in z'n werk gaat. Je kunt je als iMember kosteloos inschrijven voor meer dan één iLearn zodat je je vaardigheden kunt blijven aanscherpen.


iMember persoonlijke begeleiding - iPersonal

iPersonal

Persoonlijke coaching om het maximale uit je device te halen.

iPersonal biedt je de kans om alles uit je Mac, iPhone en iPad te halen. In een 1-op-1 sessie met je iMember coach heb je volop de ruimte vragen te stellen over je Apple producten. Je leert er precies dat wat jij wil weten en misschien nog wel meer.

In een sessie van een half uur werk je één op één met een trainer aan een onderwerp naar keuze. Ontdek hoe je de mooiste albums maakt met iPhoto of maak onweerstaanbare presentaties met Keynote. Dankzij persoonlijke coaching en gericht advies werk jij straks als een professional.


iMember iSetup iOS OS X

iSetup

Hulp bij het startklaar maken van jouw nieuwe Mac, iPad of iPhone.

Je hebt net een nieuwe Mac, iPhone of iPad aangeschaft en wil er een goede start mee maken. Daarvoor is iSetup. Je iMember coach ondersteunt je in de winkel bij het optimaal inrichten van jouw nieuwe aanwinst en geeft uitleg en tips voor het dagelijkse gebruik.

Een iSetup duurt twee uur, waarin je nieuwe Mac, iPhone of iPad compleet wordt ingericht. We gaan van start met een back-up van het oude apparaat, installeren de benodigde apps en zorgen zo dat al je apps en accounts weer werken zoals je gewend was.


iMember iSpecials VIP

iSpecials

Exclusieve aanbiedingen, premium events en meer speciale voordelen.

iSpecials zijn geselecteerde acties en voordelen speciaal voor jou. Als iMember profiteer je van exclusieve aanbiedingen en premium events. Je krijgt voorrang op bepaalde acties, ontvangt uitnodigingen voor speciale koopavonden en bent als eerste op de hoogte van promoties. Deze super scherpe deals en exclusieve sales zijn voor iMembers only.


*Wanneer je een Mac, iPad of iPhone vanaf februari 2019 bij Xando heeft aangeschaft, profiteert je van een gereduceerd tarief van €99 per jaar. Hiervoor dient je in het klantenbestand van Xando te staan. Wanneer het product elders is aangeschaft geldt de reguliere prijs van €149 per jaar. Het iMember abonnement is één jaar geldig vanaf aankoopdatum en alleen te gebruiken in Xando filialen. Voor zakelijk en onderwijs geldt dat zij gebruik kunnen maken van iMember, mits zij voldoen aan de winkelvoorwaarden. *Genoemde aanbiedingen (incl.BTW), beschikbaarheid, druk- en typefouten en specificaties zijn onder voorbehoud.


shop
Onderwijs
shop
Zakelijk