Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk
iPad 2. Een nieuwe manier van werken.
iPad 2.
iPad 2 biedt met zijn volledig nieuwe dunne en lichte ontwerp, krachtige dual-core Apple A5-chip en grote Multi-Touch-display een nieuwe manier van werken. Met iPad 2 kun je heel eenvoudig met anderen samenwerken, presentaties geven, documenten bewerken en toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. En doordat de batterij tot tien uur meegaat1 en je beschikt over Wi-Fi- en 3G2-netwerkvoorzieningen, kun je altijd en overal met iPad 2 aan het werk.
Snel aan de slag
Je kunt direct aan de slag met de fantastische apps die al op iPad 2 staan. In Mail kun je met één vinger door een e-mail schuiven, met een tikje een antwoord sturen en met een knijpbeweging inzoomen op een bijlage zodat je deze direct kunt lezen. In Agenda kun je al je afspraken per dag, per week of per maand bekijken of de lijstweergave inschakelen. Met Safari kun je overal het internet of het bedrijfsintranet op. En al je ideeën en briljante ingevingen kun je in Notities kwijt.

Integratie, beveiliging en implementatie
iPad biedt standaard ondersteuning voor Microsoft Exchange Active Sync, zodat e-mails, agenda's en contacten worden gepusht. Dankzij SSL VPN en Enterprise Wi-Fi-protocollen is de toegang tot bedrijfsnetwerken beveiligd. Je gegevens zijn op iPad 2 absoluut veilig dankzij algehele versleuteling, ondersteuning voor toegangscodes en andere externe beleidsinstellingen voor beheer.

Vele apps maken licht werk
De App Store bevat duizenden zakelijke apps voor allerlei werkzaamheden, van het bijhouden van bedrijfsstatistieken en het bewerken van documenten tot het regelen van zakenreizen. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen apps maken die helemaal zijn toegespitst op jouw manier van werken. iPad 2 biedt een krachtig platform voor apps die het werk een stuk eenvoudiger maken.

iPad 2 met Wi-FiAlle modellen zijn verkrijgbaar in zwart en wit.
iPad 2 met Wi-Fi + 3GAlle modellen zijn verkrijgbaar in zwart en wit.
3G-data-abonnement afzonderlijk verkrijgbaar.3
16GB4
€ 399.-
32GB4
€ 479.-
64GB4
€ 579.-
16GB4
€ 519.-
32GB4
€ 599.-
64GB4
€ 699.-

Kenmerken van iPad 2
Volledig nieuw ontwerp: dunner en lichter
Apple A5-chip met twee krachtige cores en snellere grafische processor
Camera's voor FaceTime-videobellen5 en HD-video-opnamen
Een batterij die tot 10 uur meegaat1
9,7-inch Multi-Touch-display met led-achtergrondverlichting
iPad Smart Cover (afzonderlijk verkrijgbaar)
Meer dan 65.000 apps voor iPad, verkrijgbaar in de App Store

AppleCare Protection Plan AppleCare Protection Plan iPad Smart Cover Apple digitale AV-adapter

1 Tests uitgevoerd met prototypen van iPad 2 en de software, waarbij de volgende taken zijn uitgevoerd: video afspelen, audio afspelen en internetten met Wi-Fi. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, het gebruik en vele andere factoren. De feitelijke resultaten kunnen afwijken.

2 3G-data-abonnement afzonderlijk verkrijgbaar.

3 Neem contact op met je provider voor informatie over de compatibiliteit en de beschikbare 3G-data-abonnementen.

4 1 GB is gelijk aan 1 miljard byte; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

5 Mac met FaceTime en een internetaansluiting of iOS-apparaat met FaceTime en Wi-Fi-aansluiting vereist. Niet overal beschikbaar. Ga naar www.apple.com/nl/mac/facetime voor meer informatie.