Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Kaarten

Kaarten slaat een nieuwe weg in.

Kaarten worden in vector weergeven waardoor ze enorm gedetailleerd en zonder kwaliteitverlies zijn. Je kunt visuele en gesproken navigatie en verkeersinformatie in realtime krijgen. Je kunt zelfs steden in vogelvlucht bekijken in een verbluffende kwaliteit en hoge resolutie.

Facebook

Volledig geïntegreerd in iOS. Vind je beslist leuk.

Een foto van je Camera- of Foto's-app plaats je rechtstreeks op Facebook. Locaties deel je direct vanuit Kaarten. Vanuit Game Center kun je je scores doorgeven. En aanmelden voor Facebook hoeft maar één keer. Met Facebook-integratie in Agenda hoef je nooit meer een verjaardag of bijeenkomst te missen.

terug naar top

Gedeelde fotostreams

Een selectie foto's voor een select publiek.
Selecteer foto's, tik op deel en geef aan met wie je de foto's delen wil! Elke vriend(in) met een iCloud account kan deze foto's dan 'liken' en opmerkingen plaatsen. Dit kan op elk iCloud Apple-apparaat én via internet!

terug naar top

Passbook

Je ticket. En je instapkaart, kortingskaart en winkelpasje.


Al je kaartjes op één plaats. Je kan je iPhone/ iPod touch gebruiken om in te checken, kortingsbonnen gebruiken, je tickets bekijken of het saldo van je kaarten bekijken. Wanneer jij het nodig hebt komen de kaartjes naar voren toe. Passbook houdt alles bij voor je.

terug naar top

FaceTime.

Zien wie je spreekt. Ook via 3G.

FaceTime is er naast Wi-Fi nu ook op mobiele netwerken. Je kunt nu dus overal FaceTime-gesprekken voeren. Je kunt FaceTime zelfs op je iPad gebruiken via je telefoonnummer. Dat betekent dat je FaceTime overal kunt gebruiken, op al je apparaten.

terug naar top

Telefoon.

Doorsturen naar voicemail. Antwoord via sms. Help me onthouden.
Zeg het maar.

Als je nu een inkomend gesprek weigert, kun je direct antwoorden met een sms, of een herinnering instellen om later terug te bellen. En als je het gewoon te druk hebt, kun je 'Niet storen' inschakelen. Je wordt dan door niemand gestoord, behalve door nummers die je zelf kiest - bijvoorbeeld je baas of je partner.

terug naar top

Mail.

Een uitgelezen postbus.

Mail heeft een nog meer gestroomlijnde interface voor gemakkelijk lezen en schrijven. Je kan een VIP-lijst opstellen voor de meest belangrijke personen. Het is nu nog eenvoudiger om foto's en video's toe te voegen aan e-mails. En om je postbussen bij te werken hoef je alleen maar een veegbeweging omlaag te maken.

terug naar top

Safari.

Browsen is nog maar het begin.

Dankzij iCloud Tabs kun je op het ene apparaat beginnen te internetten en op het andere verder gaan. Leeslijst slaat nu complete webpagina's op. En je kan nu ook vanuit Safari een foto of video maken. Je kan nu ook je iPhone/iPod touch surfen in liggende weergave, ook in schermvullende weergave!

terug naar top

Toegankelijkheid.

iOS 6 heeft nu begeleide toegang.

iOS 6 heeft nu nog meer functies waarmee mensen met een visuele beperking, gehoorstoornis of motorische of cognitieve problemen optimaal met iOS-apparaten kunnen werken. Dankzij begeleide toegang kunnen leerlingen met bijvoorbeeld autisme bij de les blijven en zich concentreren op de inhoud. Je kan zelfs een iOS-apparaat instellen voor toegang tot slechts één app! VoiceOver, de revolutionaire schermlezer voor blinden en slechtzienden, is nu geïntegreerd in Kaarten, AssistiveTouch en Zoomen.

terug naar top

Zoek mijn iPhone.

Houd je iPhone in de gaten.

iOS6 en iCloud zijn nu voorzien van een Lost-modus waardoor je je iDevice nog makkelijker kunt terug vinden. Je kan je iDevice vergrendelen en kan de eerlijke vinder jou terugbellen als je dat wilt, zonder bij de rest van je informatie te kunnen en houdt het zelfs bij waar je iDevice is geweest!

terug naar top