Maatregelen

tegen het coronavirus.

Bij Xando staat de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. De Nederlandse overheid neemt maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen volgen wij op.

Openingstijden

Onze klantenservice staat voor je klaar. Wij zijn bereikbaar via mail info@xando.nl of telefonisch op 038 - 425 40 60. Zo zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend.

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter of schrijf je in voor de Xando nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actueel nieuws!Reparatie, service en onderhoud

Loop je tegen problemen aan met je Apple-apparaat? Voor reparatie, service en onderhoud van je Apple-apparaat kun je gewoon bij ons terecht. Bij inname van je Apple-apparaat vragen wij je het apparaat goed schoon te maken. Momenteel houden wij wel rekening met een langer reparatie proces.

Pakketbezorging

DHL neemt extra maatregelen. Vanaf maandag 16 maart tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Zo wordt menselijk contact geminimaliseerd. We vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.

Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is aanwezig dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses.


shop
Onderwijs