Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Buitendienst

De professional komt bij je thuis of op kantoor

Bij Xando willen we onze klanten zoveel mogelijk energie en kosten besparen. Om die reden proberen we eventuele problemen of vragen eerst op afstand te verhelpen door onze deskundige helpdesk. Toch kan het voorkomen dat support of installatie op locatie de beste oplossing is. Ook in dat geval laat Xando je niet in de steek. Onze gecertificeerde Apple-experts komen graag op locatie om zo bij te dragen aan een passende oplossing voor thuis of op kantoor.

Thuis Thuis

Heb je net een Mac gekocht en wil je hulp bij de installatie van software? Is het tijd om je thuisnetwerk eens goed onderhanden te nemen? Of heb je misschien een heel ander probleem of vraag? Onze technische medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen je met deze kennis op zak van dienst zijn in de meest uiteenlopende situaties.


Kantoor Op kantoor

Wanneer je een Apple product zakelijk gebruikt, worden er direct hele andere eisen gesteld aan het product en de omgeving waarin zich deze zich bevind. Zo worden bijvoorbeeld continuïteit en zekerheid nog belangrijker dan ze al zijn. Ook zijn er vaak centrale voorzieningen zoals servers, centrale opslag en back-up aanwezig. Allemaal zaken waarmee we in een zakelijke omgeving rekening moeten houden. Met een eigen zakelijke vestiging komen we dergelijke omgevingen dagelijks tegen.

Tarieven

Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden nemen we graag een aantal zaken met je door. Op die manier proberen we te voorkomen dat je voor onaangename verassingen komt te staan. Bel ons voor meer informatie en interessante tarieven op 038 - 425 40 60 of mail naar info@xando.nl. We kunnen direct een afspraak inplannen.