Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Apple Keynote 2017

12 / 09 / 2017

Keynote iPhone 12 september 2017.

Met een eerbetoon begon de Keynote vanavond. Steve Jobs opende met zijn stem het Steve Jobs Theater. Dè locatie waar vanavond de nieuwe iPhones werden gepresenteerd. Een schitterende, emotionele introductie van Tim Cook over en voor Steve Jobs en voor Apple Park. De jaren zijn voorbij gevlogen!

We trappen de product aankondigingen af met Apple Watch. Het laatste jaar heeft er een groei van 50% plaats gevonden! Als nummer 1 Smart Watch van de wereld maakt de Apple Watch het waar om dromen te realiseren voor sporters, ballet dansers, DJ’s, oma’s, moeders, vriendinnen en mensen zoals jij en ik. Eigenlijk dus voor iedereen!
De Apple Watch Series 3 bevat ingebouwde 4G-verbinding zodat je apps kunt gebruiken die een internetverbinding nodig hebben. Op die manier hoef je dus jouw iPhone ook niet meer mee te nemen. Je kunt dankzij deze upgrade nu direct bellen, sms'en en je kunt Apple Music gebruiken. Door middel van de snellere dual-core S3-processor werkt Siri een stuk sneller en soepeler en kan ze ook terug praten via de Watch. Zo heb jij je assistente altijd bij de hand, waar je ook bent. Dankzij de waterdichtheid, tot en met 50 meter, kun je nog steeds zwemmen met de vernieuwde versies. De nieuwe modellen komen beschikbaar in een aluminium versie: zilver, spacegrijs en een nieuwe gouden kleur. De roestvrijstalen editie komt in de kleuren zilver en spacegrijs. Nieuwe modellen betekenen natuurlijk ook nieuwe soorten bandjes. Zodat jij jouw favoriete gadget altijd kunt matchen met je gevoel, je outfit of je activiteit.
He Siri ‘let’s go!’.

Naast sporten en actief bezig zijn moet je af en toe ook ontspannen. En hoe kan dat nou beter dan de magie van de bioscoop naar je woonkamer te brengen? Na de Apple Watch Series 3 kreeg de Apple TV de aandacht. Dankzij de Apple TV is onze televisie ervaring zo ontzettend veranderd. De manier waarop we series kijken, film kijken of zelfs hoe we spelletjes spelen. En dankzij dit nieuwe model is er eindelijk ondersteuning voor 4K-content.
Maak kennis met de Apple TV 4k!
Het was onderhand alweer twee jaar geleden dat de vierde generatie Apple TV’s was aangekondigd. De Apple TV 4K bevat een A10X Fusion-chip en 3GB RAM. Let op! Je televisie moet dus wel geschikt zijn voor 4K en HDR.

En toen was het alweer tijd voor onze favoriet: de iPhone. Beter, krachtiger, mooier en indrukwekkender. Of te wel de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. 5.5 inch scherm en 4.7 inch, 3D Touch, True Tone Display en een A11 Bionic CPU. En deze nieuwe krachtpatsers maken onder andere 4K films met 60 FPS of slowmotions met 1080P en 240 FPS dankzij de compleet herschreven videofunctie.
Ga de nieuwste avonturen aan dankzij Argumented Reality en stap de wereld van draadloos binnen dankzij draadloos opladen. Apple heeft al bewezen met de Airpods en diverse Beats modellen dat de functie draadloos steeds meer geïntegreerd is met je devices. Waarom dan nog opladen met al die kabels? Dat is nu ook verleden tijd. In je auto, op je bureau of op het vliegveld als je wacht op je vlucht, overal wordt het mogelijk om draadloos op te laden. Dankzij de glazen achterkant van de iPhone 8 is het draadloos opladen nu mogelijk. De iPhone 8 komt in drie beschikbare kleuren: spacegrijs, zilver en een nieuwe gouden kleur.

Na de iPhone 8 was het tijd voor het paradepaardje van de avond. De iPhone X, of te wel de iPhone 10. Eén en al scherm, een Super Retina Display. Dankzij het 5.8 inch scherm met een resolutie van 2436x1125 pixels gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Het Super Retina Scherm ondersteund zowel HDR10 als Dolby Vision.
De thuisknop is zo goed als weg en er wordt ook geen gebruik meer gemaakt van Touch ID. In plaats van Touch ID maakt de iPhone X gebruik van Face ID. Je hoeft nooit meer met een pincode te werken en zelfs wanneer jij je uiterlijk aanpast blijft deze functie werken. Of je nou een hoed draagt, een bril, speciale make-up o je baard laat staan. Face ID zal altijd werken. Dankzij speciale 3D-sensoren verwerkt in het scherm wordt je gezicht gescanned en herkent. Foto’s van je gezicht werken niet en Apple heeft zelfs speciale maskers gebruikt, welke gelukkig ook niet werkte. Een perfect beveiliging voor jouw favoriete device.

En andere erg leuke toevoegingen zijn de Animoij. Geanimeerde Emoji. Deze bewegen mee dankzij alle sensoren in de iPhone X met je gezicht. Je kunt dus met Emoij een bericht opnemen en doorsturen met berichten. Zo verbeelden de Emoij dankzij ’50 Spieren’ elke uitdrukking die je maar wilt, of je nu lacht, huilt, fronst, nadenkt, of boos kijkt. Dankzij de Face ID technieken nemen de Emoij dit exact over.

De iPhone X heeft de A11 Bionic-processor en bevat 3GB RAM. De batterijduur is ongeveer twee uur langer dan die van de iPhone 7. Natuurlijk kun je iPhone X ook draadloos opladen en dankzij AirPower kun je jouw iPhone, Apple Watch Series 3 en het vernieuwde doosje van de Airpods tegelijkertijd opladen.

De iPhone X komt later dit jaar beschikbaar!

Met deze schitterende nieuwe modellen bestaat de beschikbare iPhone familie nu uit de iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 en de iPhone X.

Steve zou trots zijn!


Categorie: xNews