Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Hello again

27 / 10 / 2016

hello again | 27 oktober 2016

Apple Keynote ‘Hello again’ 27 oktober.

De Keynote op donderdag 27 oktober begon met een film over toegankelijkheid. Iedereen dient gebruik te kunnen maken van Apple Devices en hiervoor zet Apple zich in. Hiervoor lanceert Apple ook een nieuwe website. 

Na de film werd er nog even teruggeblikt op de lancering van de krachtige iPhone, de iPhone 7. De iPhone 7 levert bijzondere prestaties op elk vlak, vooral als het aankomt op foto’s. Vervolgens was het tijd voor de Apple TV en de Mac.

En dan, de universele tv-gids voor de Apple TV, genaamd TV. In deze gids kun je zien welke films en tv-series er allemaal beschikbaar zijn in verschillende soorten streamingdiensten. De App gaat draaien op de Apple TV 32GB en 64GB. Maar zal voor nu alleen gelanceerd worden in de USA. Voorlopig is er nog niet bekend wanneer de TV-app naar Nederland of België komt.

Maar waar het vanavond allemaal om draaide was de Mac. Het is 25 jaar geleden dat Apple de PowerBook aankondigde. Sindsdien zijn er diverse modellen geweest met verschillende bijzondere innovaties, zoals de trackpad met ForceTouch, Retina displays en meer.

Zeg Hallo tegen de MacBook Pro met OLED-balk en vingerafdrukscanner! 

Een geheel nieuwe, krachtige generatie MacBook Pro modellen.

De nieuwe MacBook Pro komt in de modellen 13-inch en 15-inch met de kleuren zilver en space grey. De dunste en lichtste MacBook Pro ooit gemaakt! Voor het eerst sinds 2012 is er een redesign gepresenteerd en daar verlangde we ook naar. De nieuwe modellen zijn dunner en lichter en er zitten nieuwe functies op zoals de Touch Bar en vingerafdrukscanner. 

De Touch Bar is een goede toevoeging aan de modellen. De vaste functietoetsen F1 tot en met F12 zijn verdwenen en ook de bekende knoppen voor helderheid en volume zijn er niet meer. Hiervoor in de plaats is de Touch Bar gekomen. Die naar ieders eigen wensen ingesteld kan worden. 

Apple toonde de kracht van de Touch Bar door middel van Lightroom, Photoshop en het DJ programma Algoriddim. Ook Microsoft Office zal alle Office-apps aanpassen aan de Touch bar. Je kunt met tien vingers tegelijk de Touch Bar gebruiken in programma’s als Pixelmator, Sketch en meer.

De Touch Bar maakt het nu ook mogelijk om gebruik te maken van de vingerafdrukscanner. Betaal via je vingerafdruk met Apple Pay of gebruik de Touch ID-sensor om met verschillende accounts en instelingen in te loggen. 

De vernieuwde MacBook Pro modellen hebben USB-C poorten gekregen. Zowel het 13-inch als 15-inch model hebben beide vier Thunderbolt 3-poorten met USB-C uiterlijk. Elke poort kan dus Thunderbolt, USB, HDMI, DisplayPort en VGA aan.

De nieuwe MacBook Pro modellen hebben 10 uur batterijduur. Er worden drie modellen gelanceerd: een 13-inch MacBook Pro met standaard toetsenbord (zonder Touch Bar) die de MacBook Air dient te vervangen, een 13-inch MacBook Pro met Touch Bar en een 15-inch MacBook Pro met Touch Bar.

Wil jij de nieuwe MacBook Pro optimaal ervaren? Kom dan binnenkort langs om de demomodellen te testen in onze winkels. Zodra wij meer informatie hebben over de beschikbaarheid, voorraden en levertijden vertellen wij dit direct! 

 


Categorie: MacBook, xNews