Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

See you on the 7th.

07 / 09 / 2016

Blog | 7 september 2016

De geruchtenmolen draaide de afgelopen weken alweer volop. Nieuwe kleuren, draadloze oordopjes en twee camera’s. Vanavond zaten velen weer klaar voor het o zo bekende moment in september. De presentatie van de nieuwe iPhone.

See you on the 7th..

Het eerste nieuws van de avond had betrekking op diverse updates, zoals Apple Music, App Store, Super Mario Run en iWork.

Apple Music heeft onderhand al 17 miljoen abonnees. 30 miljoen nummers en veel exclusieve content. Apple Music krijgt een nieuw ontwerp wat het nog gemakkelijker maakt om te gebruiker. It just keept getting better.

Met betrekking tot de App store is het duidelijk dat apps tegenwoordig het verschil maken. Ze verrijken je leven, niet alleen met games, muziek of boeken. Maar ook om de wetenschap te ondersteunen en om meer informatie te verkrijgen over diverse onderwerpen over je gezondheid. De App Store is ontzettend gevuld, maar er miste altijd nog iemand. Apple en Nintendo hebben hun krachten gebundeld en voor de feestdagen verschijnt nog Super Mario Run. Te spelen op iPhone en iPad.

Apple is altijd erg betrokken als het neerkomt op het onderwijs. Ze geloven in de kracht van veranderingen en het voorbereiden op de toekomst. ConnectED is een nationaal initiatief van de overheid i.s.m. technologie. Scholieren zijn meer betrokken, werken meer op hun eigen niveau wat resulteert in betere resultaten voor zowel de scholen, docenten en scholieren.

En dan de update van iWork. Dé ondersteunende programma’s voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Pages, Keynote en Numbers zijn onderhand niet meer weg te denken. Deze programma’s krijgen de optie real-time samenwerking. Zo kan je nog effectiever samenwerken. Beschikbaar op Mac, iPad, iPhone en zelfs via het weg.

Na de updates kregen de nieuwe producten ruimte op het podium, Apple Watch Series 2 en de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Apple Watch Series 2.
De first gen Apple Watches kwamen nog maar 18 maanden geleden uit. Velen gebruiken de Apple Watch in hun dagelijks leven. De nieuwe Apple Watch Series 2 is waterbestendig tot 50 meter. Heeft nieuwe work-out schema’s speciaal gericht op zwemmers en bevat een Dual core waardoor ze 50% sneller is. GPU is 2x sneller en de 2de-gen display zorgen voor 2x meer helderheid. Daarnaast bevat de Apple Watch Series 2 nu ook Built-in-GPS voor als je gaat wandelen, hardlopen of een andere sport.

De Apple Watch Series 2 komt naast de bekende cases nu ook in het materiaal Keramisch. Keramisch is vier keer sterker dan stainless steel. Naast de standaard uitvoeringen is Apple ook twee samenwerkingen aangegaan met Hermes en Nike.
De 1ste gen Apple Watches blijven gewoon bestaan maar krijgen een interne update. Deze modellen krijgen ook Dual Core toegevoegd.

Daarnaast komt in WatchOS 3 Pokémon Go naar je Apple Watch. Zo wordt je dagelijkse blokjes om of hardloop route nog interactiever. Via de interface van de Apple Watch zie je hoeveel je loopt, hoeveel je nog moet lopen om een ei uit te lopen en krijg je een melding als er Pokémon of Pokérstops in de buurt zijn. Pokémon Go op de Apple Watch wordt voor het einde van het jaar beschikbaar.

En dan de producten waar we allemaal op hebben gewacht: de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. ‘The Best iPhone Ever’.
De iPhone 7 modellen zijn water- en stofbestendig en komen in de kleuren High gloss black, black, silver, gold en Rosé gold.
De homeknop wordt drukgevoelig en de camera heeft erg veel verbeteringen ondergaan wat fotografie op de iPhone naar een nog hoger level brengt. Denk aan: optical image stabilisator, High-speed sensor, element 6 lenzen, 4 led’s voor flits en de mogelijkheid om direct na het maken van je foto aanpassingen door te voeren. Daarnaast komt er de software voor RAW camera API en brengt de 7MP FaceTime HD camera jouw selfies pas echt tot zijn recht.
De iPhone 7 Plus krijgt twee keer 12MP camera’s. Dit resulteert in een groothoek lens en een Telephoto lens, wat de mogelijkheden tot zoom-functies erg verbeterd.

Geluid brengt altijd veel emoties over. We luisteren samen, we praten met elkaar, we genieten van muziek en films. En dat allemaal dankzij audio. Om dit nog meer te beleven bezitten de iPhone 7 modellen stereo speakers.
Naast de geruchten over de iPhone 7 modellen draaide de geruchten ook op volle toeren als het op de audiojack aansluiting kwam én de opties tot draadloze oordopjes van Apple. En beide zijn waar.
De audiojack aansluiting verdwijnt en maakt plaats voor de standaard Lightning-aansluiting. Echter omdat veel mensen nog koptelefoons of oordoppen hebben met een audiojack aansluiten. Zal Apple bij de nieuwe iPhone modellen een verlengstuk leveren wat dit gewoon nog mogelijk maakt. De Apple Airpods met W1-chip zijn dé draadloze oordoppen van Apple die je door middel van Bluetooth aansluit op je Mac, iPad of iPhone. Je kunt tot 5 uur muziek luisteren en je kunt ze opladen via de bijgeleverde opbergcase. Diverse Beats series krijgen ook een update na het doorvoeren van de W1-chip.

De besturingssystemen iOS 10, watchOS 3 worden op 13 september beschikbaar. macOS Sierra zal vanaf 20 september beschikbaar zijn voor iedereen.

Leuke updates en ontwikkelingen. Alle informatie met betrekking tot prijzen, pre-order datums en de datums dat de eerste voorraden binnenkomen delen wij zodra wij alle specificaties hebben.


Categorie: xNews