Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Omruilprogramma voor Apple-lichtnetadapter

29 / 01 / 2016

Apple heeft een inruil programma gestart voor het ruilen van je lichtnetadapter. Het gaat om de lichtnetadapters die bij je MacBook of iPad is geleverd.
In het bericht van Apple kun je lezen dat het gaat om de klikbare delen van de adapter die soms afbreken, met mogelijke een elektrische schok tot gevolg.
Je kunt de betrokken lichtnetadapters herkennen aan de code op de plug ( Zie afbeelding )

 

affected_adapter
Betrokken adapter

De adapter tussen 2003 en 2015 komen in aanmerking voor het inruilprogramma.
Mocht jij een betrokken stekker hebben dan kun je die inruilen via Apple, via ons of kom langs in een van onze winkels. Naar verwachting worden de pennen van af 2 februari bij ons geleverd. ( Het kan voorkomen dat tijdelijk geen voorraad hebben. Bel voor de zekerheid het des betreffende filiaal ).

Controlleer je adapter

Het gaat alleen om het afneembare deel van de adapter. Alleen pluggen met een vier- of vijfcijferige code aan de binnenkant zijn betrokken. Dit geldt ook voor pluggen zonder (leesbare) code aan de binnenkant. Niet betrokken EUR, KOR, AUS, ARG of BRA

betrokken

Gratis omruilen

Op een de website van het omruilprogramma kun je verder checken of je een plug hebt die vervangen dient te worden.

Omruilen per post is ook mogelijk. Apple stuurt je dan een nieuwe plug en je kunt vervolgens de doos gebruiken om de oude stekker kosteloos terug te sturen. Dit is direct online te regelen. Je hoeft alleen de afneembare plug op te sturen, niet de adapter zelf.


Categorie: xNews