Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Xando verhuist 7 juli naar nieuwe locatie in Nijmegen

02 / 07 / 2012

Het is bijna zover, zaterdag 7 juli opent Xando officieel de deuren van de grootste Apple Premium Reseller in Europa voor haar klanten in Nijmegen.

Het concept van de winkel is volledig op maat ontwikkeld door het hoofdkantoor van Apple in Cupertino en wordt in samenwerking met Xando uitgevoerd. Op dit moment word de laatste hand gelegd aan de inrichting van deze geweldige Apple Premium Reseller.

In onze winkel staan onze Apple Experts klaar om vragen te beantwoorden op het gebied van Apple producten en randapparatuur. Tevens kun je bij Xando terecht voor gratis demonstraties, trainingen, hulp en andere extra services, zodat je meer uit je Apple producten haalt.

Voor Xando is dit de tweede winkel dat volgens het nieuwe Apple Premium Reseller winkelconcept wordt verbouwd. En om deze verhuizing een extra feestelijk tintje mee te geven ontvang je maar liefst 10% korting op Mac en iPod op zaterdag 7 juli.

De dan grootste Apple Premium Reseller winkellocatie van Europa beschikt naast een ruime opstelling van Apple en aanverwante producten over een trainings- en serviceruimte. Aanvullend biedt Xando voor iedere consument en zakelijke klant service-op-maat, innovatieve oplossingen, kwaliteit in haar diensten én is de Apple Expert bij jou in de buurt.
Xando maakt het mogelijk om alle producten van Apple echt te beleven.


Categorie: persbericht, xNews

Opmerkingen

You must be logged in to post a comment.