Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Xando opent de grootste Apple Premium Reseller van Europa in Nijmegen

16 / 05 / 2012

Na weken van voorbereiding kan Xando vandaag geweldig nieuws melden. Xando zal namelijk in Nijmegen qua winkeloppervlakte de grootste Apple Premium Reseller van Europa gaan openen. De huidige Xando Store zal verhuizen naar een winkel met een oppervlakte van 200m2 aan de Molenstraat 94/96. De winkel zal zeer ruim van opzet zijn en er zullen een trainings- en serviceruimte worden toegevoegd aan de winkel om onze consumenten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wij zullen je de komende weken uiteraard op de hoogte houden van de voortgang van dit geweldige nieuws.

Xando maakt het voor de consument mogelijk om alle producten van Apple echt te beleven. De dan grootste Apple Premium Reseller winkellocatie van Europa beschikt naast een ruime opstelling van Apple en aanverwante producten over een trainings- en serviceruimte. Aanvullend biedt Xando service-op-maat, innovatieve oplossingen, kwaliteit in haar diensten én is de Apple Expert bij jou in de buurt.


Categorie: xNews

1 Response to Xando opent de grootste Apple Premium Reseller van Europa in Nijmegen

  • Paul says:

    Gefeliciteerd Xando

    Posted on 16 May 2012 at 19:03

Opmerkingen

You must be logged in to post a comment.