BLOG

Ontzorg jouw serviceafdeling

Als de IT-omgeving waarin je werkt zo complex is dat er veel beheer voor nodig is, is het slechts een logisch gevolg dat hier ook veel problemen kunnen ontstaan. De omgeving van Apple is een stuk eenvoudiger ontworpen dan bijvoorbeeld een PC-omgeving.


Zakelijk
Dinsdag 8 november 2022

BLOG

Redenen om Apple te kiezen

Je wil je medewerkers tevreden houden. De een werkt liever met Windows, de ander liever met Apple. Het voordeel van Apple is dat deze apparaten uitstekend veelgebruikte Windows software zoals Office programma's kunnen draaien.


Zakelijk
Dinsdag 25 oktober 2022

BLOG

Digitaal leren voor iedereen

Een optimale leerplek zorgt voor een betere educatieve ontwikkeling. Apple Financial Services maakt het mogelijk voor scholen om de nieuwste iPads te gebruiken, voorzien van de besteaccessoires en softwarelicenties, voor een aantrekkelijke prijs.


Onderwijs
Vrijdag 21 oktober 2022

BLOG

Een IT-totaaloplossing op maat

Als bedrijf wil je dat ICT goed geregeld is. Tenslotte is ICT één van de pilaren waar je bedrijfsvoering op steunt. Wie een soepel lopend bedrijf wil, zit niet te wachten op systemen die niet op elkaar aansluiten, beheerders die niet reageren en medewerkers die komen klagen over hun apparaten en ICT.


Zakelijk
Donderdag 13 oktober 2022

BLOG

Digitale ontzorging van scholen

De digitalisering in het onderwijs heeft, mede door het uitbreken van de coronapandemie, een flinke sprong genomen. Om daadwerkelijk digitaal goed te kunnen transformeren is een juiste, veilige én duurzame technologische implementatie nodig. Een totaalaanpak.


Onderwijs
Woensdag 12 oktober 2022

shop
Onderwijs