Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Belkin WeMo Wifi Home Switch

Beschikbaarheid: In voorraad

49,95
Of 12x € 4,42
  • Productomschrijving
  • Beoordelen
  • Extra informatie

Details

De Belkin WeMo Switch met Wi-Fi-ondersteuning maakt het mogelijk om elektronische apparaten aan en uit te zetten waar u ook bent. Via uw bestaande Wi-Fi-thuisnetwerk laat de WeMo Switch u televisies, lampen, stereo-installaties, elektrische kachels, ventilatoren en andere apparaten draadloos bedienen.

U hoeft alleen maar de gratis WeMo-app uit de Google Play Store of Apple App Store te downloaden, de WeMo Switch in een stopcontact te steken en er een apparaat op aan te sluiten. Vervolgens kunt u dat apparaat aan- of uitzetten met uw smartphone of tablet (met Android 4.0 en hoger of iOS 5 of hoger). U kunt timers voor uw apparaten instellen en ze op afstand bedienen via een mobiele internetverbinding. Ook kunt u extra WeMo Switches in huis toevoegen om meer apparaten te bedienen.

Turn Your Electronics On or Off from Anywhere

ELEKTRONISCHE APPARATEN AAN- EN UITZETTEN WAAR U OOK BENT – VIA WI-FI®, 3G OF 4G

De Belkin WeMo Switch werkt met de gratis WeMo-app, zodat u uw huishoudelijke apparatuur en elektronica draadloos kunt bedienen. Een lamp aanzetten vanuit uw keuken, voortuin of kantoor? Dat kan allemaal met de WeMo Switch.

Om te beginnen hoeft u alleen maar de gratis WeMo-app uit de Google Play Store of Apple App Store op uw smartphone of tablet te downloaden. Steek vervolgens de WeMo Switch in een stopcontact en sluit er een apparaat op aan. Verbind de WeMo Switch met uw Wi-Fi-thuisnetwerk en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Nu kunt u uw apparaten in huis aan- en uitzetten, waar u ook bent.

De WeMo Switch werkt ook via mobiel internet. Dit betekent dat u apparaten in huis overal kunt bedienen waar u een internetverbinding hebt, dus via Wi-Fi, 3G of 4G.

 

Set Schedules with WeMo App

DOE MEER MET DE WEMO-APP

Met de gratis WeMo-app stelt u gemakkelijk timers in voor apparatuur en elektronica in huis. Gebruik uw smartphone of tablet om een ventilator aan of uit te laten gaan op een bepaalde tijd, bij zonsopgang of zonsondergang. Dat kan allemaal via uw bestaande 3G-, 4G- of Wi-Fi-verbinding.

Extra informatie

Geschikt voor iPad 4, iPad mini, MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", iMac
Kleur Nee
Formaat N/B