Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Belkin WeMo Wifi Home Bundle (switch and motion sensor)

Beschikbaarheid: In voorraad

99,95
Of 12x € 8,85
  • Productomschrijving
  • Beoordelen
  • Extra informatie

Details

EINDELIJK KRIJGT UW WONING ZIJN EIGEN APP.
WEMO-HUISAUTOMATISERING - WEMO SWITCH + MOTION SET

De Belkin WeMo Switch + Motion Set laat u uw huishoudelijke apparatuur en elektronica draadloos bedienen door de apparaten van uw keuze aan of uit te zetten zodra er beweging wordt gedetecteerd. De WeMo Motion-sensor wordt aangesloten op een stopcontact en detecteert beweging tot een afstand van drie meter. Bij beweging stuurt de sensor een draadloos signaal naar de WeMo Switch om het aangesloten apparaat aan of uit te zetten. Download de gratis WeMo-app op een smarttoestel met Android 4.0 of hoger of een Apple-apparaat (iOS 5 of hoger) en programmeer bijvoorbeeld dat een lamp aangaat als u het huis binnenkomt of dat een ventilator uitschakelt als u weggaat.

 

WeMo Motion Turns Electronic Devices On/Off

WEMO MOTION SCHAKELT ELEKTRONISCHE APPARATEN IN OF UIT

De WeMo Switch + Motion Set maakt het eenvoudig om timers in te stellen voor huishoudelijke apparatuur en elektronica, en om apparaten op afstand aan en uit te zetten. De WeMo Motion-sensor detecteert beweging tot een afstand van drie meter en stuurt een draadloos signaal naar de WeMo Switch om het aangesloten apparaat naar wens aan of uit te zetten. Dankzij het 1,8 m lange snoer kunt u de sensor optimaal positioneren.

 

Add Multiple Switches and Motion Sensors

NOG MEER CONTROLE MET EXTRA SWITCHES EN BEWEGINGSSENSOREN

De WeMo-set is volledig modulair. Dus u bepaalt zelf hoeveel apparaten u in huis wilt bedienen. U kunt een extra WeMo Switch toevoegen om ook elders in huis apparaten te bedienen. Bovendien is het mogelijk om meerdere schakelaars aan één sensor te koppelen en zo een lamp en elektrische kachel of meerdere lampen tegelijk via één sensor aan te zetten.

 

Simply plug the sensor's A/C module into an outlet

ZO WERKT HET

Sluit simpelweg de adapter van de sensor aan op een stopcontact in huis en plaats de sensor. Steek daarna de WeMo Switch in een ander stopcontact en sluit er een apparaat op aan, bijvoorbeeld een elektrische kachel, ventilator, lamp of stereo-installatie. Download vervolgens de gratis WeMo-app uit de Google Play Store of Apple App Store op uw smartphone of tablet. Verbind de WeMo Motion en WeMo Switch met uw Wi-Fi-thuisnetwerk en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

 

 

Extra informatie

Geschikt voor iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad Air, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch (5de generatie, 16GB model), iPod touch (5de generatie, 32GB en 64GB model), MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", iMac
Kleur Nee
Formaat N/B