Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Belkin Universal Qi Wireless Charging Pad 7.5w - Wit

Beschikbaarheid: In voorraad

79,95

nu 39,95

Of 12x € 3,54

Meer afbeeldingen

 • Productomschrijving
 • Beoordelen
 • Extra informatie

Details

OP=OP
DRAADLOZE OPLADER, GEOPTIMALISEERD VOOR iPHONE X, iPHONE 8 PLUS EN iPHONE 8

Maak opladen eenvoudiger met het BOOST↑UP draadloos laadstation. Belkin heeft in nauwe samenwerking met Apple een efficiënt en high-speed laadstation voor de iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8 ontwikkeld. U legt uw telefoon erop en deze wordt direct opgeladen, zonder gedoe met kabels. Bij gebruik van iOS 11.2 of hoger profiteert u van een uitgangsvermogen van tot wel 7,5 W voor hogere oplaadsnelheden. Het hoesje van uw iPhone hoeft u niet eens te verwijderen want het BOOST↑UP draadloos laadstation kan door de meeste lichte hoesjes heen opladen.

Gemaakt voor: iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8

Ook geschikt voor: het opladen met een vermogen van maximaal 5 W van alle andere apparaten met Qi-technologie

 

 

KABELVRIJ EN PRAKTISCH

KABELVRIJ EN PRAKTISCH

U heeft geen kabel meer nodig voor het opladen, dus is er ook geen sprake meer van een rommelige laadoplossing. Leg de iPhone X, iPhone 8 Plus of iPhone 8 eenvoudigweg op het anti-slip laadoppervlak dat ervoor zorgt dat uw apparaat goed blijft liggen tijdens het opladen. Zo blijft het opladen eenvoudig – ook bij een volle agenda.

 

GEMAAKT VOOR iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8

Belkin heeft dit laadstation in nauwe samenwerking met Apple ontwikkeld voor de iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8. Omdat het geoptimaliseerd is voor de nieuwe iPhone-modellen zal uw telefoon niet oververhit raken of onverwacht uitgaan. Het BOOST↑UP draadloos laadstation van 7,5 W heeft een hoger uitgangsvermogen dan standaard Qi™-laders van 5 W en heeft geen invloed op de werking van uw iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8.

OPLADEN MET ZEKERHEID

OPLADEN MET ZEKERHEID

Een groen statuslampje geeft aan dat uw telefoon op de juiste plaats ligt en wordt opgeladen. Dus zodra u het groene lampje ziet branden, hoeft u zich niet meer om uw iPhone X, iPhone 8 Plus of iPhone 8 te bekommeren en kunt u zich met andere dingen bezighouden. Uw telefoon wordt opgeladen en ligt voor u klaar. Het neerleggen van metalen objecten als sleutels of muntgeld op het laadoppervlak kan ervoor zorgen dat uw telefoon niet wordt opgeladen, de werking van het laadstation beïnvloed wordt en uw telefoon of het laadoppervlak beschadigd raakt. Ter bescherming van uw spullen is het BOOST↑UP draadloos laadstation voorzien van een oranje lampje dat u waarschuwt als er een onbekend object is gedetecteerd of als uw telefoon niet op de juiste plek ligt.

GEBRUIK IN COMBINATIE MET EEN HOESJE

GEBRUIK IN COMBINATIE MET EEN HOESJE

U hoeft uw toestel niet uit zijn hoesje te halen. Het Belkin BOOST↑UP draadloos laadstation is namelijk zo ontwikkeld dat het bij gebruik van de meeste lichte kunststof hoesjes van tot 3 mm dik gewoon uw apparaat oplaadt. (Niet compatibel met metalen hoesjes.)

 

QI™-COMPATIBILITEIT

Qi is een draadloze technologie die gebruikmaakt van inductieladen. Het BOOST↑UP draadloos laadstation is Qi-compatible waardoor hij ook telefoons, tablets en andere accessoires met Qi-technologie kan opladen.

 

DE DETAILS

Hoogwaardige componenten in het laadstation bieden maximale efficiëntie en veiligheid.

 1. Het indicatielampje waarschuwt u als er onbekende objecten op het laadoppervlak liggen ten behoeve van een optimale en veilig werking van het laadstation
 2. Antislip-oppervlak waarop uw iPhone X, iPhone 8 Plus of iPhone 8 goed blijft liggen
 3. 7,5W-inductiespoel om sneller draadloos op te kunnen laden dan met standaard draadloze opladers van 5 W
 4. Stille werking zonder ventilator
 5. Intelligente chipset voor draadloos opladen die meerdere geavanceerde functies combineert ten behoeve van hoge prestaties en efficiëntie
 6. Sensor voor thermische-beveiliging biedt extra veiligheid tijdens gebruik
 7. Veiligere werking dankzij geavanceerde functie voor detectie van vreemde objecten
 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN VOORDELEN

 • Geoptimaliseerd voor Apple zodat u zeker weet dat u uw iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8 altijd snel en veilig kunt opladen
 • Geschikt voor elk apparaat met Qi-technologie dus u kunt al uw Qi-elektronica opladen
 • Geschikt voor het opladen van uw telefoon door de meeste lichte hoesjes van kunststof heen, dus u hoeft het hoesje niet te verwijderen (niet compatibel met metalen hoesjes)
 • Het indicatielampje waarschuwt u als er onbekende objecten op het laadoppervlak liggen ten behoeve van een optimale en veilig werking van het laadstation
 • Wisselstroomadapter meegeleverd dus u kunt het product na aankoop gelijk in gebruik nemen
 
AANGESLOTEN-APPARATUURGARANTIE TOT € 2.000

AANGESLOTEN-APPARATUURGARANTIE TOT € 2.000

Het BOOST↑UP draadloos laadstation wordt geleverd met aangesloten-apparatuurgarantie van Belkin. Als uw apparaat beschadigd raakt door een elektrische lading, terwijl het goed is aangesloten op de lader, dan zal Belkin uw apparaat repareren of vervangen tot een bedrag van € 2.000.
Meer informatie

Extra informatie

Geschikt voor iPad mini 4, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X
Kleur Wit
Opslag capaciteit niet van toepassing