Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

De ondersteuning voor Windows XP
en Office 2003 wordt beëindigd.


Na 8 april 2014 staakt Microsoft de ondersteuning van Windows XP. Dit houdt in dat beveiligingslekken en andere problemen niet meer opgelost worden via Windows Update. Het risico van hacking of gegevensdiefstal is dan veel groter als je online gaat met je oude XP-machine. Er zijn echter oplossingen.

De gevaren wanneer u niet upgrade naar een nieuw besturingsysteem.

Geen updates meer.
Vanaf 8 april krijg je dus geen wekelijkse beveiligingsupdates meer om je Windows XP computer te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Daardoor loop je extra risico en daar kun je in de toekomst problemen van ondervinden.

Extra veiligheidsrisico's.
De risico’s doen zich met name voor wanneer je online gaat. Internetbankieren, je belastingaangifte doen of online winkelen – dat alles kan per 8 april een extra veiligheidsrisico inhouden. Let op: ook USB-sticks worden niet meer gecontroleerd op de nieuwste malware.

Geen beveiligingsupdates.
Behalve beveiligingsupdates installeerde Windows Update ook de benodigde software om de werking van Windows XP te verbeteren. Bijvoorbeeld nieuwe drivers voor randapparatuur zoals printers en camera’s. Nieuwe hardware of software die op de markt komt, zal dus mogelijkerwijs na 8 april niet of niet goed werken op je Windows XP computer.

Daarom Mac voor het bedrijf.

De Mac biedt alles wat een Windows machine kan én meer. Hier een aantal voorbeelden zodat u zeker bent dat u niet gehinderd wordt in uw werken.

De Mac kan eenvoudig in uw netwerk worden geïntegreerd en vergt geen extra IT-investeringen.
Mac-systemen kunnen naadloos in elk bedrijfsnetwerk worden geïntegreerd. De Mac ondersteunt standaard Microsoft Exchange, Active Directory, Distributed File System, Windows-bestandsdeling (CIFS/SMB), Cisco, open-standaard-VPN- protocollen en 802.1X-identiteitscontrole. Werknemers hoeven dus niet bang te zijn voor compatibiliteitsproblemen.

De Mac is geschikt voor alle programma's die u nodig hebt.
U kunt uw hele bedrijf runnen op de Mac. U kunt op de Mac zowel Microsoft Office als iWork, het productiviteitspakket van Apple, gebruiken.2 Daarnaast zijn er nog talloze zakelijke programma's van andere fabrikanten die ook volledig ondersteund worden door de Mac. Programma's voor Business Intelligence zijn ook geen enkel probleem. Uw bedrijfskritieke gegevens kunnen dus zonder problemen worden opgehaald uit ERP- en CRM-databases als SAP, Oracle en Salesforce. En als uw bedrijf afhankelijk is van software waarvan geen Mac-versie beschikbaar is, dan kunt u Windows op een Mac installeren en het programma alsnog probleemloos uitvoeren.3

De Mac beschermt uw gegevens – zonder extra kosten.
De Mac heeft een meervoudig beveiligingssysteem dat uw gegevens, programma's en voorzieningen beschermt tegen malware. Uw niet-actieve gegevens worden beschermd door ingebouwde technologieën zoals FileVault 2, waarmee de volledige harde schijf van uw Mac wordt versleuteld. Gatekeeper beschermt gebruikers tegen het downloaden en installeren van kwaadaardige software. OS X is voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties voor runtimebescherming, zoals sandboxing, "Library Randomization" en gelabelde downloads. En ten slotte bevat de Mac een gebruiksvriendelijke, programmaspecifieke firewall en VPN-client voor het beschermen van gegevens tijdens de verzending. Allemaal geheel gratis.

Uw werknemers werken graag met een Mac.
Een logisch gevolg van de populariteit van Apple onder studenten en consumenten is dat ook steeds meer werknemers een duidelijke voorkeur hebben voor de Mac. Als uw bedrijf met de Mac werkt, zou u in de ogen van die ene topkandidaat die u binnen wilt halen wel eens een voorsprong kunnen hebben op uw concurrenten die niet met de Mac werken. En ieder Mac-systeem is uitgerust met razendsnelle Intel- processors en grafische processors van topkwaliteit die de productiviteit van uw werknemers alleen maar ten goede komen. Uw werknemers kunnen dus optimaal gebruikmaken van de kracht van de Mac, of ze nu op kantoor of onderweg zijn.

Uitstekende ondersteuning. Waar voor uw geld.
Het vermaarde gebruiksgemak van de Mac vermindert ook de ondersteunings- kosten. Werknemers die een Mac gebruiken bellen aanzienlijk minder vaak naar de helpdesk, wat resulteert in lagere kosten voor technische ondersteuning.4 Wanneer u toch hulp nodig heeft, dan biedt het bekroonde AppleCare een uitgebreid aanbod aan flexibele en voordelige ondersteuningsopties. De Mac is in meer opzichten een slimme investering, want hij heeft doorgaans ook een hoge restwaarde.5

Ongeëvenaarde stabiliteit.
Het geheim van de kracht, de veiligheid en stabiliteit van OS X is de achter- liggende technologie: een volledig gecertificeerde, oersolide UNIX-basis. En omdat Apple de Mac en OS X volledig op elkaar heeft afgestemd, is de kans dat een Mac crasht of vastloopt opvallend klein. Daardoor kunt u zich richten op datgene wat er echt toe doet: uw bedrijf vooruit helpen.

Xando helpt u de overstap zo moeiteloos en makkelijk mogelijk te maken met dit speciale aanbod:

Gratis consultancy

20% korting op
ons uurloon

Laat uw contactgegevens achter en een van onze account managers neemt contact met u op voor een afspraak!

Xando Zakelijk/Onderwijs | Popovstraat 42 | 8013 RK
Zwolle | 038 - 425 40 60 | Stuur ons een mail »