Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

B2S-2018

Maar liefst 12% korting voor studenten en docenten!


Ga naar één van onze winkels bij jou in de buurt of bestel via onze webshop voor het onderwijs om tot 29 september van misschien wel het scherpste aanbod van alle winkels in Nederland te profiteren!

Waarom Mac of iPad?

Mac. iPad. Welke je ook kiest voor je opleiding, het resultaat is hetzelfde: een geweldige computer. Of je nu gaat voor de kracht van Mac of de veelzijdigheid van iPad, je komt er al gauw achter dat ze alles in huis hebben om zelfs de zwaarste klussen te klaren. Zowel iPad als Mac zijn geschikt voor de software die je nodig hebt, zoals Microsoft Office. Ze zijn gemaakt om jouw gegevens veilig te beschermen. En dankzij het dunne, lichte design en hun ongelooflijke power en prestaties, zijn Mac en iPad ideaal voor de student van nu. Zowel in de les als daarbuiten.


Apple studentenkorting

De studentenkorting is alleen geldig wanneer je 18 jaar of ouder bent én studeert aan het mbo, hbo of wo, óf als je medewerker bent bij een Nederlandse onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut. Profiteer dan van 12% studentenkorting op één Mac of iPad Pro. Om te profiteren van studentenvoordeel hebben wij een bewijsstuk nodig waaruit blijkt dat je student, docent of medewerker van een Nederlandse onderwijsinstelling bent*.

Klaar voor het nieuwe schooljaar? Xando zorgt dat jij jezelf nog even kunt opladen voor de start van je studie. Naast een hele mooie onderwijskorting van 12%, maak jij ook elke week kans op een Ticketmaster giftcard t.w.v. 50,-! Door online of in één van onze winkels in Enschede, Nijmegen of Zwolle een actieproduct aan te schaffen én een geldig telefoonnummer of e-mail adres achter te laten.

Houd dus onze Facebook, Instagram en Twitter in de gaten, we maken elke week een winnaar bekend via onze social media kanalen.
Voorwaarden Back to School actie.
* Actie is geldig onder specifieke voorwaarden van 29 juli t/m 29 september 2018. 12% onderwijskorting is geldig voor één MacBook, MacBook Pro, Macbook Air of iPad Pro per persoon. Kortingen combineren is niet mogelijk met uitzondering van de inruilactie.
Om gebruik te kunnen maken van de 12% korting dient er een geldig studentenbewijs, bewijs van inschrijving of loonstrook in te worden geleverd. Je dient als student een voltijd- of deeltijdstudie te volgen en te beschikken over een studentenkaart van een onderwijsinstelling, of als student ingeschreven te staan bij een onderwijsinstelling en van deze inschrijving bewijs te kunnen overleggen, of als docent werkzaam te zijn bij een onderwijsinstelling en dat je het product aanschaft voor eigen gebruik, het gebruik in je klas of voor wetenschappelijke doeleinden.
Xando kan je te allen tijde verzoeken een geldig document te overleggen waaruit blijkt dat je aan bovengenoemde voorwaarden voldoet. Xando behoud het recht om je bestelling geheel of gedeeltelijk te annuleren indien ons bekend wordt dat je geen student of docent bent zoals hierboven omschreven en/of de aankoop niet wordt aangewend voor eigen gebruik, gebruik in de klas of wetenschappelijke doeleinden. Indien je bestelling op dergelijke gronden door ons wordt geannuleerd, zullen wij je hiervan schriftelijk op de hoogte stellen en het door jou betaalde bedrag aan je terugbetalen.
Deze actie geldt zolang de voorraad strekt en niet i.c.m. bestellingen van producten die niet voorradig zijn. Deze actie is geldig in alle Xando filialen; Zwolle, Nijmegen en Enschede en de actie is geldig in de Xando Webshop. Xando Zakelijk en Xando Onderwijs nemen niet deel aan deze actie.

** Bij aankoop van de genoemde Back to School actieproducten maak je kans op een Ticketmaster giftcard t.w.v. €50,-, mits je bij aankoop geldige persoonsgegevens achterlaat, mocht je één van de winnaars zijn. Xando behoudt zich het recht voor de actie zonder voortijdige kennisgeving te beëindigen. Apple is géén deelnemer noch sponsor van deze actie. Zet- en typefouten, prijs-, type- en modelwijzigingen, zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Op alle aanbiedingen en acties van, en overeenkomsten met Xando zijn de Algemene voorwaarden van Xando B.V. van toepassing. TM en © 2018 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.